Povezane vesti
Nastao greškom tokom pravljenja sladoleda: Preminuo "otac" tiramisua Ado Kampeol
Večernje novosti 31.10.2021
Foto: Free Images Pixabay Kampeol je bio vlasnik restorana u gradu Trevizo na severu Italije, a upravo su u tom restoranu tiramisu osmislili njegova supruga i glavni kuvar. Na meni restorana tiramisu je stavljen 1972. godine, ali nikada nije patentiran… »
Preminuo „otac tiramisua“ Ado Kampeol
RTS 31.10.2021
Poslastičar Ado Kampeol, takođe prozvan i „otac tiramisua“, preminuo je u 94. godini. Kampeol je bio vlasnik „Bekerije“, restorana u Trevizu u severnoj Italiji, u kojem su svetski poznati desert izmislili njegova supruga i kuvar. Poslastica… »
Umro otac tiramisua: Njegova supruga i kuvar osmislili kolač "podigni me" nakon greške
Telegraf 31.10.2021
Kampeol je bio vlasnik restorana u gradu Trevizo na severu Italije, a upravo su u tom restoranu tiramisu osmislili njegova supruga i glavni kuvar. Ugostitelj Ado Kampeol, koji se smatra "ocem" tiramisua, preminuo je u 93. godini, prenosi BBC. Kampeol je… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane