Повезане вести

Далила бесна јер јој дејан набацује грижу савести! Нећу да имам разумевања за њега, хоћу да живим живот!

Далила бесна јер јој дејан набацује грижу савести! Нећу да имам разумевања за њега, хоћу да живим живот!

Ало 01.11.2021
Након што је Давид Драгојевић доживео нервни слом када је видео да се Далила и Филип љубе, њих двоје су прокоментарисали њихово понашање. Далила је Дејану обећала да се неће љубити са Царем испред њега, али је ипак то… »
Распада ми се организам Дејан видео шта раде Далила и Цар, па вриштао и бацао се! (видео)

Распада ми се организам Дејан видео шта раде Далила и Цар, па вриштао и бацао се! (видео)

Ало 01.11.2021
Дејан Драгојевић тотално се сломио када је видео своју и даље закониту супругу Далилу на гарнитури са Филипом Царем, након чега је доживео нервни слом. Он је након тога отишао у пушионицу где је кренуо да ломи све испред себе… »
Филип псовао и вређао далилу! Сукобили се због Дејановог понашања, Цар оплео по њему па ушао у жестоку расправу са својом…

Филип псовао и вређао далилу! Сукобили се због Дејановог понашања, Цар оплео по њему па ушао у жестоку расправу са својом…

Ало 01.11.2021
Хочу да живим живот, не могу да се кријем. Далила Драгоејвић и Филип Цар су након Дејановог слома када их је видео како се љубе коментарисали његово понашање. Далила је Дејану обећала да се неће љути са Царем испред њега… »
Где год одем, они се љубе Дејан очајан, не може више да издржи да гледа Далилу и Цара!

Где год одем, они се љубе Дејан очајан, не може више да издржи да гледа Далилу и Цара!

Ало 01.11.2021
Дејан Драгојевић скрхан је због краха брака с Далилом и упркос чињеници што ју је замолио да се пред њим не љуби с Филипом, она то није испоштовала. Он је у разговору с водитељем Дарком Танасијевићем признао да му је… »

Вести дана »