Povezane vesti
Dalila insistira da spava pored Dejana! Zadrugarka dala Caru ultimatum, a evo kako je on reagovao!
Alo 03.11.2021
Dalila neće u izolaciju. Dalila Dragojević je razgovarala sa Filipom Carem o mestu gde će spavati. Dalila je donela odluku da ne spavaju više u izolaciji, već da pređu u spavaću kod Dejana. Foto: Youtube/Printscreen - Ne mogu više u izolaciji. Prljavo mi… »
Mnogi je žele, a ja je imam! Jovana van sebe od sreće, Aleks priznala šta oseća prema njoj!
Alo 03.11.2021
Vole da provode vreme zajedno. U toku je sastanak. Ivana Šopić je reč dala Sanji Grujić: - Marijana je najnebitnija, bitna mi je kao lajsni sneg. Najomraženija osoba je Filip Car, prekršio je svaku Božiju osobu. Mensur je najbolji za mene ima dušu, možda… »
Dejanove pare pukla na ljubavnika Dalila celo veče davala novac Caru, evo šta joj je rekao na to!
Alo 03.11.2021
Bez trunke srama. Žurka se završila, a Dalila Dragojević i Filip Car otišli su do Bele kuće da doručkuju hranu koju su kupili od Dejanovih para. - Žena nije normalna, baca fore, zamalo mi rebra ispala od smeha - priznao je Car. - Baš je bila dobra žurka… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 2 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Protest studenata tehničkih fakulteta u Nišu: Predsedniku poručili da raspiše izbore
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana