Povezane vesti
Dalila insistira da spava pored Dejana! Zadrugarka dala Caru ultimatum, a evo kako je on reagovao!
Alo 03.11.2021
Dalila neće u izolaciju. Dalila Dragojević je razgovarala sa Filipom Carem o mestu gde će spavati. Dalila je donela odluku da ne spavaju više u izolaciji, već da pređu u spavaću kod Dejana. Foto: Youtube/Printscreen - Ne mogu više u izolaciji… »
Mnogi je žele, a ja je imam! Jovana van sebe od sreće, Aleks priznala šta oseća prema njoj!
Alo 03.11.2021
Vole da provode vreme zajedno. U toku je sastanak. Ivana Šopić je reč dala Sanji Grujić: - Marijana je najnebitnija, bitna mi je kao lajsni sneg. Najomraženija osoba je Filip Car, prekršio je svaku Božiju osobu. Mensur je najbolji za mene ima… »
Dejanove pare pukla na ljubavnika Dalila celo veče davala novac Caru, evo šta joj je rekao na to!
Alo 03.11.2021
Bez trunke srama. Žurka se završila, a Dalila Dragojević i Filip Car otišli su do Bele kuće da doručkuju hranu koju su kupili od Dejanovih para. - Žena nije normalna, baca fore, zamalo mi rebra ispala od smeha - priznao je Car. - Baš je bila dobra… »
Vesti dana »

Dodik potpisao ukaze o proglašenju zakona o zabrani delovanja Suda i Tužilaštva BiH
RTS pre 7 minutajoš 9 povezanih

Danas u 10 sati: Poslanici nastavljaju sednicu raspravom u pojedinostima o zakonskim predlozima
Kurir pre 38 minutajoš 6 povezanih

Ekspertska grupa Univerziteta u Beogradu objavila izveštaj o ispunjenosti studentskih zahteva: Ovo su njeni zaključci
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane