Povezane vesti

Dejanu prekipelo, pa potkačio dalilu i cara: Dalili su se gadile mnoge stvari, a sad joj se to sviđa!

Dejanu prekipelo, pa potkačio dalilu i cara: Dalili su se gadile mnoge stvari, a sad joj se to sviđa!

Alo 04.11.2021
Dosta mu je svega! U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića. Zašto sebe samopovređuješ kad vidiš da se Dalili to gadi i da ti se neće vratiti? - glasilo je pitanje… »
Izlazim sam i odbačen od svih Dejan Dragojević priznao da li sada postoji šansa da se pomiri sa bratom, napravio opštu…

Izlazim sam i odbačen od svih Dejan Dragojević priznao da li sada postoji šansa da se pomiri sa bratom, napravio opštu…

Alo 04.11.2021
Evo gde je problem. U toku emisije ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Dejana Dragojevića: Ako bi hipotetički saznao da su ti stvari stigle od rođenog brata, da li bi bar malo omekšao stav prema njemu? -… »
Budi šmeker! FIlip Car odgovorio na Dejanove prozivke, Dalila poludela od besa!

Budi šmeker! FIlip Car odgovorio na Dejanove prozivke, Dalila poludela od besa!

Alo 04.11.2021
Nije ga štedeo! Nakon što je Milan Milošević pročitao pitanje za Dejana Dragojevića, gde je Dejan okrivio Cara da mu je sve uzeo, Filip je ustao da to prokomentariše: Foto: Youtube/Printscreen - Oni mesec ipo dana imaju tu zimnicu. Vidim da imaju… »
Doveo ju je do ludila Dejan otkrio zašto je Dalila rekla da želi žensko dete sa Carem, pa zaplakao!

Doveo ju je do ludila Dejan otkrio zašto je Dalila rekla da želi žensko dete sa Carem, pa zaplakao!

Alo 04.11.2021
Nastao opšti haos. U toku emisije "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević da je reč Miljani Kulić. - To je samo izgovor za poniženje. Naravno da se oseća poniženo. Veće poniženje od onoga nema, sa kojim je bila u bračnoj zajednici -… »
Ne interesuje me, obezglavljena da dođe Dejan izneo svoj stav o Dalili, pa potkačio sve koji ga kritikuju!

Ne interesuje me, obezglavljena da dođe Dejan izneo svoj stav o Dalili, pa potkačio sve koji ga kritikuju!

Alo 04.11.2021
I dalje traju ponižavanja. U toku emisije "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao reč Jovani Tomić Matoroj, da prokomentariše svoju drugaricu i njene emocije posle svađe sa svojim i dalje zakonitim mužem. "Plačući si otrčala… »
Uzeo mi ženu, krevet, još i ajvar da mi uzme Dejan isprozivao Cara da koristi njegove stvari, Dalila skočila pa ga žestoko…

Uzeo mi ženu, krevet, još i ajvar da mi uzme Dejan isprozivao Cara da koristi njegove stvari, Dalila skočila pa ga žestoko…

Alo 04.11.2021
Negde mora da postoji granica. U toku emisije "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića. Zašto lepo ne rasporediš imovinu iz Zadruge, a ne da Car jede tvoje? - glasilo je pitanje. -… »

Vesti dana »