Povezane vesti
Ti ne vodiš ljubav, samo naskačeš! Dejan Dragojević žestoko ponizio Dalilu, postavio suprugu na svoje mesto i izgovorio ovo…
Alo 06.11.2021
Brutalan sukob Dalile i Dejana, još uvek zakonitih supružnika, dobija novi epilog. Zadrugari glasaju za najiritantniju osobu u Beloj kući, Dejan Dragojević je sledeći dobio reč, a onda ušao u sukob sa Dalilom. - Trenutno sam sam sebi najiritantniji, jer… »
Zapretio diskvalifikacijom! Užasne pretnje Filipa Cara upućene ovom zadrugaru, obezbeđenje uletelo momentalno!
Alo 06.11.2021
Skandalozno ponašanje Filipa Cara ne smiruje se već danima. Zadrugari glasaju za najiritantniju osobu u Beloj kući, a kada je Mc Damiro dobio reč došlo je do žestokog haosa. - Nije mi ona najiritantnija nego mi je najlošija...Od dana kad mi je opsovao… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane