Povezane vesti
Branislav Lečić o optužbama Danijele Štajnfeld: “Sve je ovo bila nameštaljka i kobna spletka…”
Nedeljnik 06.11.2021
Printscreen/YouTube/Nova Video Glumac Branislav Lečić je odlučio da posle osam meseci prvi put detaljno govori za medije o optužbama Danijele Štajnfeld koja je ranije optužila Lečića za silovanje. On je o ovoj temi govorio tokom gostovanja u emisiji… »
Danijela je montirala snimak! Šokantne tvrdnje Branislava Lečića, glumac rešio o svemu da progovori: Nisam jedini koga je…
Alo 06.11.2021
On je naglasio da policija i tužilaštvo imaju imena ko je u pitanju, ali da on sam ne želi da iznosi u javnost, niti da se bavi time. Glumica Danijela Štajfeld pre osam meseci javno je uperila prst u glumca Branisalva Lečića optuživši ga da ju je silovao… »
Vesti dana »
Zvezdin ljubimac napravio šou: Južna Koreja slavi Hvanga, sam je rešio celu Češku
Mondo pre 1 minutjoš 9 povezanih
Na današnji dan, 12. jun: Izvedena prva uspešna transfuzija krvi, rođena Ana Frank, umro Gregori Pek...
N1 Info pre 47 minutajoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Medvedev: Mi smo civilizovani, ne gađamo kulturna dobra; Rumunija traži od Ukrajine da programira dronove
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana
Od pretnji do pregovora – Vašington govori o dogovoru, Teheran o posledicama američkih napada
RTS pre 52 minutajoš 1 povezana