Povezane vesti
Ceca i Mili ponovo u klinču: "Da nije moje duše znaš ti gde bi pevala!" - "Drzak si i bezobrazan, stidi se svojih reči!"
Večernje novosti 07.11.2021
Foto: Printscreen/TV Prva Iako je otpevala obe pesme do kraja, nakon podizanja zavese svi članovi žirija su upalili panik taster. Produkcija je tvrdila kako je Ivana "dobar posao", ali da to ostatak žirija nije spoznao, što je izrevoltiralo Cecu… »
Ceca pobesnela na Milija: Nisi imao ni za gitaru, ja sam te stvorila
Nova 07.11.2021
U sinoćnoj epizodi najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" došlo je do žučne rasprave između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija, nakon čega je pevačici prekipelo pa je dostojanstveno napustila studio. Naime, do svađe je došlo… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Šmit se oglasio: Visoki predstavnik i OHR ostaju - bonska ovlašćenja nisu dovedena u pitanje (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 30 povezanih
(Foto) Prvo u Beogradu, potom u Sarajevu, poznat datum komemoracije Edinu Avdiću
Dnevnik pre 43 minutajoš 42 povezane
Vučić u Tivtu: Državljani Srbije kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru nisu počinili nijedno krivično delo, loša politička procena, platiću cenu
RTV pre 2 satajoš 60 povezanih
"Evropa vekovima oličenje zla" Lavrov: Nemamo nameru da sad komuniciramo sa njima - kad i o čemu odlučićemo mi
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane