Povezane vesti
Ceca i Mili ponovo u klinču: "Da nije moje duše znaš ti gde bi pevala!" - "Drzak si i bezobrazan, stidi se svojih reči!"
Večernje novosti 07.11.2021
Foto: Printscreen/TV Prva Iako je otpevala obe pesme do kraja, nakon podizanja zavese svi članovi žirija su upalili panik taster. Produkcija je tvrdila kako je Ivana "dobar posao", ali da to ostatak žirija nije spoznao, što je izrevoltiralo Cecu… »
Ceca pobesnela na Milija: Nisi imao ni za gitaru, ja sam te stvorila
Nova 07.11.2021
U sinoćnoj epizodi najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" došlo je do žučne rasprave između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija, nakon čega je pevačici prekipelo pa je dostojanstveno napustila studio. Naime, do svađe je došlo… »
Vesti dana »
"Dug je put do mira" Lavrov: Pregovori o okončanju rata u Ukrajini su u toku
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Čačani ponovo ispred bolnice zbog smrti devojčice: Direktor kaže - ako postoji propust, onaj ko je kriv će odgovarati
N1 Info pre 39 minutajoš 66 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 5 satijoš 33 povezane
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 7 satijoš 7 povezanih
Okončano iznošenje završnih reči u slučaju protiv Tačija i pripadnika tzv. OVK: Tužilaštvo iznelo 5.000 dokaza
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih