Povezane vesti
Rakić Vodinelić: Dobar kandidat opozicije mogao bi da dovede Vučića u drugi krug
N1 Info 08.11.2021
"Da sam predsednik bilo koje političke stranke, ne bih izlazila na izbore za parlament, zato što su to vanredni izbori, koji će se održati protivno Ustavu. Opozicija treba da se usredsredi na izbore za Beograd, to su redovni izbori, a ne bi bilo loše… »
INTERVJU Vodinelić: Dobar kandidat opozicije mogao bi u drugi krug s Vučićem
Nova 08.11.2021
Da sam predsednik bilo koje političke stranke ne bih izlazila na izbore za parlament, zato što su to vanredni izbori, koji će se održati protivno Ustavu. Opozicija treba da se usredsredi na izbore za grad Beograd, to su redovni izbori, a ne bi bilo… »
Rakić Vodinelić: Opozicija ne treba da izlazi na parlamentarne izbore
N1 Info 08.11.2021
Profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić ocenila je da opozicija treba da se usredsredi na izbore za grad Beograd i da na parlamentarne izbore ne treba da izlazi. „Da sam predsednik bilo koje političke stranke ne bih izlazila na izbore za parlament… »
Rakić Vodinelić: Na parlamentarne izbore ne treba izaći, protiv su Ustava
Radio 021 08.11.2021
Profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić ocenila je da opozicija treba da se usredsredi na izbore za grad Beograd i da na parlamentarne izbore ne treba da izlazi. "Da sam predsednik bilo koje političke stranke ne bih izlazila na izbore za parlament, zato… »
Rakić Vodinelić: Na parlamentarne izbore ne treba izaći jer su neustavni
Nova 08.11.2021
Profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić u intervjuu za novine "Nova" ocenila je da opozicija treba da se usredsredi na izbore za grad Beograd i da na parlamentarne izbore ne treba da izlazi. „Da sam predsednik bilo koje političke stranke ne bih… »
Rakić Vodinelić: Na parlamentarne izbore ne treba izaći, protiv su Ustava
Radio sto plus 08.11.2021
“Da sam predsednik bilo koje političke stranke ne bih izlazila na izbore za parlament, zato što su to vanredni izbori koji će biti održani protivno Ustavu, jer čim su izbori završeni predsednik Republike, koji na to nije ovlašćen, rekao je da… »
Vesti dana »
Osumnjičen za još jedan težak zločin? Otkriveno zašto je policija pre nekoliko dana izvršila pretres kuće ubice (18) iz Leskovca!
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Eksplozija u livnici u Čoki: Četvoro povređenih, trojica u kritičnom stanju
Vreme pre 6 satijoš 23 povezane
Zelenski traži čvrst odgovor saveznika na Putinovu pretnju gađanjem novom raketom
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih