Повезане вести

Ракић Водинелић: Добар кандидат опозиције могао би да доведе Вучића у други круг

Ракић Водинелић: Добар кандидат опозиције могао би да доведе Вучића у други круг

Н1 Инфо 08.11.2021
"Да сам председник било које политичке странке, не бих излазила на изборе за парламент, зато што су то ванредни избори, који ће се одржати противно Уставу. Опозиција треба да се усредсреди на изборе за Београд, то су редовни… »
ИНТЕРВЈУ Водинелић: Добар кандидат опозиције могао би у други круг с Вучићем

ИНТЕРВЈУ Водинелић: Добар кандидат опозиције могао би у други круг с Вучићем

Нова 08.11.2021
Да сам председник било које политичке странке не бих излазила на изборе за парламент, зато што су то ванредни избори, који ће се одржати противно Уставу. Опозиција треба да се усредсреди на изборе за град Београд, то су редовни… »
Ракић Водинелић: Опозиција не треба да излази на парламентарне изборе

Ракић Водинелић: Опозиција не треба да излази на парламентарне изборе

Н1 Инфо 08.11.2021
Професорка права Весна Ракић Водинелић оценила је да опозиција треба да се усредсреди на изборе за град Београд и да на парламентарне изборе не треба да излази. „Да сам председник било које политичке странке не бих излазила на… »
Ракић Водинелић: На парламентарне изборе не треба изаћи, против су Устава

Радио 021 08.11.2021
Професорка права Весна Ракић Водинелић оценила је да опозиција треба да се усредсреди на изборе за град Београд и да на парламентарне изборе не треба да излази. "Да сам председник било које политичке странке не бих излазила на… »
Ракић Водинелић: На парламентарне изборе не треба изаћи јер су неуставни

Ракић Водинелић: На парламентарне изборе не треба изаћи јер су неуставни

Нова 08.11.2021
Професорка права Весна Ракић Водинелић у интервјуу за новине "Нова" оценила је да опозиција треба да се усредсреди на изборе за град Београд и да на парламентарне изборе не треба да излази. „Да сам председник било које политичке… »

Радио сто плус 08.11.2021
“Да сам председник било које политичке странке не бих излазила на изборе за парламент, зато што су то ванредни избори који ће бити одржани противно Уставу, јер чим су избори завршени председник Републике, који на то није… »

Вести дана »