Povezane vesti
Cicipas konačno progovorio: Grk otkrio zašto često ide u toalet
Večernje novosti 08.11.2021
FOTO: AP/Tanjug Momak iz Atine je u razgovoru za "Bild" istakao da mu nije cilj da bilo koga izbaci iz ritma. - Ne, moj cilj nije da nekome poremetim ritam i to nije moja taktika. Uvek gledam samo na sebe i ne obraćam pažnju na protivnika - rekao je… »
Da li je ponovo preterao? Cicipas tvrdi, nova "velika trojka" stupa na scenu!
Sportske.net 08.11.2021
Stefanos Cicipas je govorio za nemački "Bild" o trenutnoj situaciji u tenisu, a jedno od pitanja bilo je vezano za njegove česte odlaske u toalet. "Nije mi namera da prekinem nečiji ritam, niti je to taktičko oruđe. Na teniskom terenu gledam samo… »
Vesti dana »

Javni servis izvestio o blokadi svoje centrale u centru Beograda:Studenti opkolili zgradu RTS
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

"Šta kaže plenum? Policija napada studente?" Srpski biznismen potresnom slikom policajca pokazao dvoličnost studenata blokadera
Kurir pre 15 minutajoš 9 povezanih

MUP: Policija neće intervenisati ispred RTS, osim ako ne bude napadnuta i u slučaju nasilnog upada
Beta pre 51 minutajoš 14 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
N1 Info pre 46 minutajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana