Povezane vesti
Misterija Hrvata ubijenog u Nemačkoj: Počinitelj, motiv i okolnosti ubistva nepoznati, policija tapka u mraku
Večernje novosti 09.11.2021
Foto: Depositphotos Ali, što se počinitelja ili motiva tiče, policija još uvek tapka u mraku, piše Fenix Magazin. Budući da od sredine oktobra nije mogla da stupi u kontakt sa ocem, u petak posle podne policiji se javila zabrinuta kći. Vatrogasci su… »
Misterija ubistva Hrvata u Minhenu, vatrogasci doživeli šok: "Nije ni upucan ni zadavljen"
Telegraf 09.11.2021
Vatrogasci su preko balkona pristupili zaključanom stanu 49-godišnjaka na trećem spratu stambene zgrade u ulici Leonrodštrase 31. Policija iz Minhena pronašla je beživotno telo muškarca u Neuhausenu. Kako je policija potvrdila, ubijen je 49-godišnji… »
Vesti dana »
Svetski lideri osudili pucnjavu u Vašingtonu, na događaju kojem je prisustvovao Tramp
RTV pre 26 minutajoš 61 povezana
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 46 minutajoš 45 povezanih
Noć kada je atom izmakao kontroli! Kobna greška, sovjetska laž i žrtva likvidatora koja je spasila Evropu: Hronologija pakla u Černobilju
Blic pre 11 minutajoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 6 minutajoš 6 povezanih