Повезане вести

Фудбалери Србије убедљиво победили Катар

Фудбалери Србије убедљиво победили Катар

Политика 11.11.2021
Фудбалска репрезентација Србије победила је вечерас у Београду Катар са 4:0, у пријатељској утакмици у склопу квалификација за Светско првенство 2022. године. малим бројем гледалаца на стадиону „Рајко Митић”, Србија је повела… »
Ни вечерас не може без лоших вести, Србија без још једног адута против Португалаца!

Ни вечерас не може без лоших вести, Србија без још једног адута против Португалаца!

Спортске.нет 11.11.2021
Репрезентација Србије направила је одличну увертиру за одлучујући меч у квалификацијама за Мундијал. ''Орлови'' су вечерас на ''Рајку Митићу'' савладали Катар са 4:0 и показали да спремно дочекују гостовање у Лисабону у недељу… »
Стојковић нема ниједну дилему: Знам тим за Португалију

Стојковић нема ниједну дилему: Знам тим за Португалију

Моззарт спорт 11.11.2021
„Резултат против Катара није био приоритет“, нагласио Стојковић. Све што је стручни штаб репрезентације Србије замислио за меч са Катаром (4:0), то је и остварено. Тако тврди селектор Драган Стојковић. Убацивање ударних игала у… »
‘Остварио сам сан’: Саша Лукић након првенца у дресу репрезентације – ‘Поругалци су рањиви!’

‘Остварио сам сан’: Саша Лукић након првенца у дресу репрезентације – ‘Поругалци су рањиви!’

Хот спорт 11.11.2021
Везни фудбалер задовољан је био након дашањег меча. Фудбалска репрезентација Србије је са 4:0 савладала Катар у Београду, а први гол за ‘орловео’ постигао је у завршници првго дела меча Саша Лукић. – Лепа увертира за недељу… »
‘Знам ко ће играти У Лисабону’: Пикси је спремио тим за напад на Португалце – ‘Ту немама никаквих дилема!’

‘Знам ко ће играти У Лисабону’: Пикси је спремио тим за напад на Португалце – ‘Ту немама никаквих дилема!’

Хот спорт 11.11.2021
Фудбалска репрезетнација Србије успешно је окончала последњу проверу пред меч деценије у Лисабону. У Београду је са 4:0 савладан Катар, а селектор Драган Стојковић Пикси је имао прилику да промеша карте и провери снаге, а након… »
Ако се из Лисабона буду вратили као хероји, биће нам жао што смо их овако испратили

Ако се из Лисабона буду вратили као хероји, биће нам жао што смо их овако испратили

Моззарт спорт 11.11.2021
Слаба посета уочи најважније утакмице у квалифиакцијама за Мундијал. Утакмица са Катаром нема никакву резултатску важност, то је јасно ставио до знања и Драган Стојковић Пикси изјавом да неће бити важно чак и ако екипа не уђе у… »
Ако Анћелоти не верује - Пикси и те како верује! Какав моменат за Луку Јовића - гол после два месеца! /видео/

Ако Анћелоти не верује - Пикси и те како верује! Какав моменат за Луку Јовића - гол после два месеца! /видео/

Спортал блиц 11.11.2021
У Реалу му очигледно не иде, али Пикси и даље верује у Луку Јовића! Занимљиво, да је ово други погодак ове сезоне, а први је такође био против Катара пре два месеца у Мађарској. Акција је текла овако: Сергеј Милинковић-Савић је… »
ВИДЕО Овако игра Србија: Погледајте два сјајна гола у три минута

ВИДЕО Овако игра Србија: Погледајте два сјајна гола у три минута

Нова 11.11.2021
Фудбалери Србије су против Катара постигли у само три минута два поготка. Најпре је погодио Лука Јовић после сјајне акције када је лопту силовито закуцао иза леђа голмана Алшиба. Сергеј Милинковић-Савић је потпуно променио игру… »

Вести дана »