Povezane vesti
Dnevni horoskop za petak, 12. novembar
Moj Novi Sad 12.11.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za danas. Svesni ste svojih mana ali one su jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite… »
Dnevni horoskop za petak, 12. Novembar: Bik dobija simbolčni poklon; Vodolija prihvata nove obaveze
Večernje novosti 11.11.2021
Ilustracija Depositphotos Svesni ste svojih mana ali one su jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 12 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 33 minutajoš 54 povezane

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 113 povezane

Željko OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘MANEKENIMA’: „Naporan raspored – Iznenadio me je način na koji smo igrali protiv Dubajia!“
Hot sport pre 2 satajoš 41 povezana