Повезане вести

Кон затражио да се саопшти број вакцинисаних који су преминули од ковида

Кон затражио да се саопшти број вакцинисаних који су преминули од ковида

РТВ Нови Пазар 12.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон рекао је да за сада неће бити увођења ковид пропусница 24/7 јер тренутно немамо добар контролни систем. Нове мере очигледно дају резултате, што можемо видети претходних дана јер имамо значајни пад броја… »
И даље висок проценат оболелих, преко 60 мртвих

И даље висок проценат оболелих, преко 60 мртвих

Нова 12.11.2021
У Србији је у протекла 24 сата евидентирано још 3.882 позитивних на коронавирус, а преминуло је још 67 особа. Тестирано је 16.294 особа, а на респираторима је 276 пацијената. *** У Србији је у четвртак евидентирано још 3.998… »
"Знам да ће ме разапети на мрежама због овога" Доктор Саздановић оштро према невакцинисанима

"Знам да ће ме разапети на мрежама због овога" Доктор Саздановић оштро према невакцинисанима

Вечерње новости 12.11.2021
Фото: Принтсцреен/Пинк - Погледајте само релативне бројке. У задњих неколико недеља имали смо 28 до 30 одсто новозаражених од укупног броја тестираних. Јучерашње бројке су 26 одсто. Када се будемо спустили испод 20 или 15… »
"Код нас је као кул ићи против мера.: Катастрофално је убеђење да смо јачи од свега" Кон открио да ли ће бити увођења ковид…

"Код нас је као кул ићи против мера.: Катастрофално је убеђење да смо јачи од свега" Кон открио да ли ће бити увођења ковид…

Блиц 12.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон рекао је да за сада неће бити увођења ковид пропусница 24/7 јер тренутно немамо добар контролни систем. Нове мере очигледно дају резултате, што можемо видети претходних дана јер имамо значајни пад броја… »
Разапеће ме због ових речи: Др Саздановић оштро према невакцинисанима

Разапеће ме због ових речи: Др Саздановић оштро према невакцинисанима

Нова 12.11.2021
Коментаришући пад корона бројки, доц. др Предраг Саздановић, државни секретар у Министарству здравља, каже да морамо бити јако опрезни и да је ово "маратон који морамо да истрчимо како бисмо победили коронавирус". Он истиче да… »
Кон о увођењу ковид пропусница током целог дана: То је тренутно немогуће

Кон о увођењу ковид пропусница током целог дана: То је тренутно немогуће

Нова 12.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон рекао је да је увођење ковид пропусница које би важиле 24 сата, седам дана у недељи, тренутно немогуће јер не постоји систем којим би се оне контролисале. Кон је навео и да је очигледно да мере које су… »

Вести дана »