Povezane vesti
Demokratski front o inicijativi za izbor nove vlade: Dobili smo podršku važnih političkih subjekata
Sputnik 12.11.2021
Demokratski front (DF) je saopštio da je njihova inicijativa za izbor nove crnogorske Vlade, na prvom zajedničkom sastanku, dobila podršku važnih političkih subjekata, a da su ostali članovi vladajuće koalicije današnjim odgovorima iskazali… »
Kraj za krivokapića? Demokratski front saopštio važne vesti o izboru nove vlade Crne Gore
Alo 12.11.2021
Demokratski front je zadovoljan odgovorom preostalih konstituenata parlamentarne većine na njihovu inicijativu vezano za izbor nove Vlade, saopšteno je iz ovog političkog saveza. DF najavljuje u narednom periodu pojedinačne sastanke sa svim partijama… »
DF ima podršku koalicionih partnera: Sve je više zainteresovanih za izbor nove Vlade Crne Gore
Večernje novosti 12.11.2021
Foto DF - Naša inicijativa za izbor nove Vlade je dobila na prvom zajedničkom sastanku podršku važnih političkih subjekata, a ostali članovi vladajuće koalicije su današnjim odgovorima iskazali spremnost da razgovaraju o svim pitanjima vezano za… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 53 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana