Povezane vesti
Glumac o poslovima koje je obavljao: Prodavao sam svinje i lubenice
Nova 13.11.2021
Glumac Zlatan Vidović, kog je domaća publika zavolela kao Šakala u seriji "Ubice mog oca" nedavno je u jednom intervju govorio o svom detinjstvu i odrastanju, kao i poslovima koje je obavljao pre no što je postao glumac. „Vodio sam veoma koloritan… »
Glumac prodavao svinje, maline i lubenice: Nikad mi nije bilo ispod časti da radim!
Večernje novosti 13.11.2021
Zlatan Vidović / Foto Branimir Milovanović - Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao… »
Vesti dana »
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 13 minutajoš 35 povezanih
Univerzitet u Beogradu formirao dve ekspertske grupe za procenu ispunjenosti zahteva studenata
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
Jokić predvodio Denver do nove pobede protiv Nju Orleansa, dobra partija Jovića u trijumfu Majamija
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačene krivične prijave
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Mali: Vlada Srbije obezbeđuje dodatnih 12,01 milijardi dinara za visoko obrazovanje
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih