Povezane vesti
Ana Bekuta: Načekala sam se, tek sam u 52. godini našla pravu ljubav
Nova 14.11.2021
Političar i bivši ministar saobaćaja, Milutin Mrkonjić, letos podvrgnut operaciji aortnog zaliska, upalila se crvena lampica i mnogi su se zabrinuli kada su čuli da je ponovo u bolnici. Ana Bekuta odmah je smirila i javnost i zvaničnim saopštenjem da je… »
Ana bekuta nikad iskrenija: Otkrila detalje veze sa Mrkom, a ovako reaguje na pitanje o braku
Večernje novosti 14.11.2021
Foto: Instagram Pošto je političar i bivši ministar saobaćaja Milutin Mrkonjić letos podvrgnut operaciji aortnog zaliska, upalila se crvena lampica i mnogi su se zabrinuli kada su čuli da je ponovo u bolnici. No, pevačica je odmah smirila i javnost i… »
Vesti dana »
„Kada prestane da radi Rafinerija nafte u Pančevu do 4.000 ljudi ostaje bez posla, a u NIS-u 12.000“: Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
NUNS: Hitno istražiti napade na izveštače tokom izbora u nedelju u Negotinu, Mionici i Sečnju
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih
VJT o sednici skupštinskog Odbora: Do sada najteži oblik neprimerenog uticaja na Tužilaštvo
Nedeljnik pre 2 satajoš 33 povezane
Okupljanje u Novom Sadu povodom 13 meseci od pada nadstrešnice: Građani i studenti napravili srce od sveća i broj 16 FOTO
Nova pre 10 minutajoš 46 povezanih
Predsednik o izborima: „Opozicija je terorisala građane, a mi smo i pored toga pobedili“
Serbian News Media pre 6 satijoš 29 povezanih