Повезане вести

Желим дете с Царом Након што је Дејан тражио развод, Далила открила да су Филип и она прославили жестоком акцијом!

Желим дете с Царом Након што је Дејан тражио развод, Далила открила да су Филип и она прославили жестоком акцијом!

Ало 15.11.2021
далила Драгојевић побеснела је због Дејанове одлуке да затражи развод која се догоидла услед "задруговизије", али је ипак одлучила да то пролсави ватреном акцијом испод јоргана са својим дечком Филипом Царом. Далила је у… »
Открила детаље о свом учешћу Маја Маринковић рекла своје планове за однос с Јањушем, у студију сви занемели!

Открила детаље о свом учешћу Маја Маринковић рекла своје планове за однос с Јањушем, у студију сви занемели!

Ало 15.11.2021
Њен улазак пореметиће све. Маја Маринковић није могла да верује шта је све Филип Цар испричао у интервјуу који је са њим обавио водитељ Милан Милошевић у Шиша бару. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Далили и Цару није било добро… »
Ово је монструозно Маја Маринковић згрожена Далилиним поступцима, ево како би она поступила да је на њеном месту!

Ово је монструозно Маја Маринковић згрожена Далилиним поступцима, ево како би она поступила да је на њеном месту!

Ало 15.11.2021
Сматра да је могла да покаже бар мало емпатије. Водитељ Милан Милошевић је вечерас ушао у "Задругу" и обавио интервју са Далилом Драгојевић у Шиша бару, а Маја Маринковић је у студију код водитељке Душице Јаковљевић још једном… »
Ја сам саградила кућу, ја ћу је запалити Далила бесна због Дејановог захтева за развод, оптужила га да глуми жртву!

Ја сам саградила кућу, ја ћу је запалити Далила бесна због Дејановог захтева за развод, оптужила га да глуми жртву!

Ало 15.11.2021
То јој је било мало, па је поменула и породицу! Први интервју за вечерас водитељ Милан Милошевић обавио је са Далилом Драгојевић у Шиша бару. Какав ти је утисак сада после Дејанове изјаве да жели развод брака? Фото… »

Вести дана »