Povezane vesti
Tuga: Brata i sestru koji su zajedno poginuli prepoznali po brojanici i satu, automobil poslat na veštačenje
Večernje novosti 15.11.2021
Foto: Društvene mreže Na putu za Vrbovsko kraj Besnog Foka u Beogradu zauvek su izgubili svoju decu Lolitu (22) i Strahinju (14), sestru i brata od tetke. NJihova odluka je da se zajedno i sahrane. Istraga ove teške saobraćajne nesreće je u toku, a prema… »
Tela poginulog brata i sestre još nisu predata porodicama: Lolita i Strahinja će biti zajedno sahranjeni u Dobanovcima…
Blic 15.11.2021
Sestra i brat od tetke Lola Zdravković (22) i Strahinja S. (14), koji su nastradali u noći između petka i subote na putu za Vrbovsko kraj Besnog Foka u Beogradu, trebalo bi da budu zajedno sahranjeni u Dobanovcima. Majka poginulog dečaka Danijela S. kaže… »
Tragedija zavila dve porodice u crno: Lola i Strahinja nastradali na "duploj" krivini, porodice čekaju rezultate obdukcije
Večernje novosti 15.11.2021
Foto "Fejsbuk" Ovu informaciju kazala nam je majka poginulog dečaka Danijela S., navodeći da još ne znaju kada će biti sahrana, jer su tela na obdukciji. Kako nam je rekla, rezultati bi trebali da budu u ponedeljak po podne. - Teško mi je, ne mogu ništa… »
"Ne znate kakav je ovo bol": Strahinjina majka kroz jecaj o nesreći u kojoj je poginuo sa sestrom - "Neka ih svi ostave da…
Večernje novosti 14.11.2021
Foto: Društvene mreže - Ne znate vi kakav je ovo bol, niko ne zna kakva su to deca bila... Ovo je strašno... Neka ih svi ostave da počivaju u miru...- gušeći se u suzama rekla je Danijela S., majka Strahinje S. (14) koji je poginuo sa sestrom Lolitom Z… »
Vesti dana »

EPS: Izveštaj MMF-a podrazumeva ozbiljan razvoj prenosne i distributivne mreže
RTK pre 5 satijoš 32 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 48 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 5 satijoš 34 povezane