Повезане вести

Канабис као алкохол: Група Републиканаца жели да декриминализује марихуану

Канабис као алкохол: Група Републиканаца жели да декриминализује марихуану

Блиц 16.11.2021
Републиканци у Представничком дому Конгреса представили су закон којим би се декриминализовала марихуана на федералном нивоу. Републиканка Ненси Мејс из Јужне Каролине, која је изнела предлог, описала је нацрт закона као… »
Помоћ марији и лазару: Град Београд помаже Милошевићима, којима је корона узела целу породицу

Помоћ марији и лазару: Град Београд помаже Милошевићима, којима је корона узела целу породицу

Вечерње новости 16.11.2021
Фото: Принтсцреен/Пинк - Погодила ме је вест да су наши суграђани Марија и Лазар изгубили деку који је четврти члан њихове породице кога је однела корона. Марија и Лазар су сада сами, а њихова породица смо ми, Београђанке и… »
Имао сам храбрости да кажем "идите и победите": Председник Вучић о историјској победи над Португалом

Имао сам храбрости да кажем "идите и победите": Председник Вучић о историјској победи над Португалом

Фото: Принтскрин Инстаграм/будуцностсрбијеав Председник Вучић рекао је да је имао довољно храбрости да уђе у авион фудбалера Србије када нико није очекивао победу и кад су већ спремили телефоне да пишу да је "он баксуз због… »
Трајаће до марта 2023: Русија одобрила клиничке тестове за антиковид пилуле Фајзер

Трајаће до марта 2023: Русија одобрила клиничке тестове за антиковид пилуле Фајзер

Фото: Депоситпхотос Испитивања спроведена у кућним условима на 90 добровољаца смештених са особом која има симптоматски ковид-19 почела су 12. новембра и трајаће до марта 2023. године, наводи се на сајту регистра, преноси… »
Потресна читуља породице Бајатовић: Уснуо је у Господу наш драги и вољени отац, супруг, деда (фото)

Потресна читуља породице Бајатовић: Уснуо је у Господу наш драги и вољени отац, супруг, деда (фото)

Фото: Новости Породица се од Велимира опростила читуљом. - Са великим болом и надом у живот вечни и васкрсење, обавештавамо родбину и пријатеље да је уснуо у Господу наш драги и вољени отац, супруг, деда и таст - стоји у… »
Највише преминулих од почетка пандемије: У Украјини рекордних 838 смртних случајева од корона вируса

Највише преминулих од почетка пандемије: У Украјини рекордних 838 смртних случајева од корона вируса

Фото: Депоситпхотос Претходно је највише смртних случајева - 833 било потврђено 9. новембра, преноси Ројтерс. Регистровано је 16.308 нових случајева корона вируса, а од почетка пандемије пријављено је 3,24 милиона инфицираних… »

Вести дана »