Povezane vesti
Oglasio se ljubavnik Dalile Dragojević i izneo šok detalje: "Imam snimke i slike kao dokaz! Dejana je varala sa mnom dok je…
Blic 17.11.2021
Mirsad K. iz Tuzle, koji tvrdi da je ljubavnik Dalile Dragojević, se oglasio za domaće medije i izneo šokantne detalje o rijaliti učesnici i njihovom odnosu. - Kad su njih dvoje tek počeli da grade u kuću u kojoj i sada žive, Dalila i ja smo se spanđali… »
Ako mene pita, bog ga je pogledao Oglasio se Dalilin ljubavnik iz Tuzle, sa kojim se viđala dok je Dejan gradio njihovu kuću!
Alo 17.11.2021
Javio se ljubavnik Dalile i otkrio sve o njihovom odnosu. Javio se bivši ljubavnik Dalile Dragojević kojeg je zavela i sa kojim se viđala nekoliko meseci, i to kad je uveliko bila u braku sa Dejanom! Mirsad K. iz Tuzle, naime, tvrdi da je nekoliko meseci… »
Vesti dana »
Tramp: SAD bi želele da sa Rusijom i Kinom potpišu sporazum o smanjenju arsenala nuklearnog oružja
N1 Info pre 28 minutajoš 33 povezane
Nešović: Polaganje mature u Nišu proteklo regularno, u skladu sa stručnim uputstvom
Telegraf pre 4 satijoš 62 povezane
Ziđin: Upoznati smo sa američkom odlukom, protivimo se oblicima prinudnog rada
Nedeljnik pre 2 satajoš 23 povezane
Sirija upada u Liban, rat zahvata ceo Bliski istok: Tramp nagovorio sirijskog predsednika na ludački potez - Vrata pakla su otvorena
Večernje novosti pre 4 satijoš 35 povezanih
Brnabić: „Srbija je uradila dobar posao u konsultacijama sa Venecijanskom komisijom“
Serbian News Media pre 1 satjoš 49 povezanih