Povezane vesti
"Korona mi je razorila telo": Oglasio se Hasan Dudić nakon izlaska iz bolnice, evo kako se oseća
Mondo 18.11.2021
Pevač je ponovo bio hospitalizovan, i to zbog posledica koje mu je korona nanela. Pevač je ponovo bio hospitalizovan, i to zbog posledica koje mu je korona nanela. Hasan Dudić je pre sedam meseci imao koronu, bio je hospitalizovan zbog obostrane upale… »
Hasan Dudić po izlasku iz bolnice: Korona mi je razorila vitalne organe
Večernje novosti 18.11.2021
Foto ATA Images Sedam meseci posle velikih problema sa koronom, kada je, uz obostranu upalu pluća, završio na kiseoniku i ležao u bolnici 11 dana, ponovo je morao da bude hospitalizovan. Srećom, sada znatno kraće, i, po njegovim rečima, nije se… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 56 minutajoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 21 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 56 minutajoš 42 povezane