Povezane vesti
Legendarni hrvat oduševljen Srbijom: Prijatelj me upozorio na Piksija, to odavno nisam video...
Večernje novosti 18.11.2021
Foto arhiva VN Bivši reprezentativac SFR Jugoslavije i selektor Hrvatske otvoreno je priznao koliko su ga oduševili Stojkovićev nastup i pristup. - Nakon plasmana Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, prijatelj me je upozorio da pogledam sve nastupe… »
Prijatelj me upozorio na Piksija, to odavno nisam video: Hrvatska legenda skida kapu srpskom selektoru!
Mondo 18.11.2021
Lepe reči iz Hrvatske za Piksija i ekipu! Lepe reči iz Hrvatske za Piksija i ekipu! Uspeh reprezentacije Srbije pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija odjeknuo je širom regiona, Evrope i sveta. "Orlovi" su se plasirali direktno na Mundijal pobedom… »
Vesti dana »
Narednih dana u Šumadiji temperature oko 40 C, kragujevački vatrogasci u pripravnosti
Glas Šumadije pre 33 minutajoš 35 povezanih
Hitno! Tramp je upravo doneo odluku koja menja sve! U trenutku potpune eskalcije stiglo novo naređenje američkoj vojsci
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Danas je Sveti Ilija, praznik koji prate brojna narodna verovanja
Morava info pre 28 minutajoš 19 povezanih
Proizvodnja na Đerdapu nikad manja: „Jedinica“ na 20, „dvojka“ na 30 odsto
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 14 povezanih
Uhapšen ratni zločinac na Horgošu! Pao na granici zbog svirepih dela nad civilima na Kosmetu 1999. godine
Kurir pre 13 minutajoš 16 povezanih