Povezane vesti
Bravo Srbijo: Stefan Subotić ide na lečenje u Nemačku: "Uz pomoć vas sam doživeo novo čudo"
Blic 18.11.2021
Stefan Subotić (23) iz Belegiša, kome se leukemija vratila po treći put, prethodne nedelje molio je za pomoć. Društvenim mrežama delile su se njegove potresne reči i apeli da prikupljenog novca, kako bi nastavio lečenje u Nemačkoj, nema dovoljno… »
Uz vašu pomoć doživeo sam čudo: Prikupljen novac da Stefan Subotić započne lečenje u Nemačkoj, potrebno još 100…
Večernje novosti 17.11.2021
Foto: Privatna arhiva Kako je navedeno na Fejsbuk stranici Pomozimo Stefanu, prikupljeno je neophodnih 300.000 evra da bi bio primljen na bolničko lečenje u Kilu. - Dragi moji dobri ljudi, uz pomoć vas sam doživeo novo veliko čudo. Prikupili ste… »
Vesti dana »
(Video) Snimljen trenutak kada je počeo razoran zemljotres na Tibetu! Sve počinje da se trese, ljudi u panici beže da spase živu glavu
Blic pre 26 minutajoš 50 povezanih
"Molitveno vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje": Patrijarh Porfirije predvodio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save (video)
Blic pre 26 minutajoš 44 povezane
Prvo oglašavanje bivše žene milorada milinkovića nakon njegove smrti: Glumica nema od bola, poručila samo jedno (foto)
Blic pre 51 minutajoš 88 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana