Povezane vesti
"Otišao je da me posluša, kao i obično": Tragične scene u selu kod Loznice u kome se dečak (13) obesio, na kapiji umrlica…
Blic 19.11.2021
Na kapiji rodne kuće trinaestogodišnjeg dečaka kod Loznice koji se obesio juče, osvanula je umrlica koja cepa srce. - Ispustio je svoju plemenitu dušu dana 18.11.2021. godine u 13-oj godini života. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u petak… »
Dečak koji se obesio imao probleme u školi? Šta je prethodilo tragediji u Donjem Dobriću
Večernje novosti 19.11.2021
Foto: V. Mitrić Dečak se, kako saznajemo, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potkrovlja. - Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i… »
Vesti dana »

Promena alijansi, ili pak packe za aktuelni režim: Danas u Evropskom parlamentu o krizi u Srbiji
Mašina pre 3 satajoš 32 povezane

Napad Izraela na rukovodstvo Hamasa u Dohi, dodatni detalji najavljeni od katarskih vlasti
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 51 povezana

Uživo gori nepal! Parlament u plamenu Premijer podneo ostavku, supruga bivšeg premijera živa spaljena, ima mnogo mrtvih: Ljude linčuju na ulici (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 39 povezanih

Diskusija u EP: Šta su rekli srpski opozicionari i za koga su tražili sankcije?
Danas pre 5 satijoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 37 povezanih