Povezane vesti
"Otišao je da me posluša, kao i obično": Tragične scene u selu kod Loznice u kome se dečak (13) obesio, na kapiji umrlica…
Blic 19.11.2021
Na kapiji rodne kuće trinaestogodišnjeg dečaka kod Loznice koji se obesio juče, osvanula je umrlica koja cepa srce. - Ispustio je svoju plemenitu dušu dana 18.11.2021. godine u 13-oj godini života. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u petak… »
Dečak koji se obesio imao probleme u školi? Šta je prethodilo tragediji u Donjem Dobriću
Večernje novosti 19.11.2021
Foto: V. Mitrić Dečak se, kako saznajemo, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potkrovlja. - Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 76 povezanih
(Video) Udovica Dragana Lazića jedva stoji na nogama, pridržavaju je da ne padne, uplakana i bleda
Blic pre 30 minutajoš 45 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael gađao više od 200 ciljeva u Iranu, četiri člana posade poginula u padu američkog aviona, NATO presreo raketu koju je Iran ispalio ka Turskoj
Insajder pre 25 minutajoš 39 povezanih
Saobraćajne nesreće, povrede, visok pritisak: Pune ruke posla za lekare u ovom gradu u Srbiji
Blic pre 2 satajoš 32 povezane