Povezane vesti

“Novak zna koji su uslovi da bi igrao u Melburnu”

Vesti online 20.11.2021
Kreg Tajli, direktor Tenis Australija, ne očekuje da bude problema posle odluke da se nevakcinisanim teniserima ne dozvoli da igraju u Melburn. Glavna tema u australijskim medijima je da li to znači da tamo neće biti najboljeg na svetu, Novaka… »

"Novak zna koji su uslovi da bi igrao u Melburnu"

B92 20.11.2021
Kreg Tajli, direktor Tenis Australija, ne očekuje da bude problema posle odluke da se nevakcinisanim teniserima ne dozvoli da igraju u Melburnu. Glavna tema u australijskim medijima je da li to znači da tamo neće biti najboljeg na svetu, Novaka… »

Tili: Nevakcinisani teniseri neće moći na Australijan open

Sportski žurnal 20.11.2021
Australijan open na programu je od 17. do 30. januara naredne godine. Nevakcinisani teniseri definitivno neće moći da igraju na Australijan openu, izjavio je direktor turnira Kreg Tili. - Da biste došli u državu Viktorija i učestvujete na Australijan… »

Šok iz Australije: Novak Đoković dobio ultimatum - u Melburnu mogu da igraju samo vakcinisani

Večernje novosti 20.11.2021
FOTO: AP/Tanjug Tako bar tvrdi direktor turnira Kreg Tili. On je naveo da nevakcinisanim igračima neće biti dozvoljeno učešće na Australijan openu. Australijan open će se održati od 17. do 30. januara 2022. godine u Melburnu, a titulu (bi trebalo… »

Australian Open: Teniseri i teniserke će morati biti vakcinisani

Al Jazeera 20.11.2021
Ovo bi moglo značiti da na ovom turniru neće igrati Novak Đoković, s obzirom na to da prvi igrač svijeta ne želi otkriti da li je vakcinisan protiv korona virusa. Svi teniseri i teniserski te ostali učesnici Otvorenog prvenstva Australije, koje će… »

Tili: Nevakcinisani teniseri neće moći na Australijan open

Dnevnik 20.11.2021
MELBURN: Nevakcinisani teniseri definitivno neće moći da igraju na Australijan openu, izjavio je direktor turnira Kreg Tili. "Da biste došli u državu Viktorija i učestvujete na Australijan openu morate da budete vakcinisani. To je odavno predočeno… »

Samo vakcinisani teniseri će učestvovati na Australijan openu

Danas 20.11.2021
Direktor Australijan opena Kreg Tili, saopštio je da nevakcinisanim teniserima neće biti dozvoljeno učestvovanje na prvom Grend slemu sezone. Ono o čemu se duže vremena spekulisalo, dobilo je potvrdu – nevakcinisani teniseri neće moći da… »

Sada je i definitivno, samo vakcinisani mogu da igraju: Australijan open ipak ograničio igrače!

Hot sport 20.11.2021
Ovo je jedini način da nastupe. Direktor Australijan opena Krig Tili je u razgovoru za australijske medije otkrio detalje u vezi organizacije prvog Grend slema u sezoni. Ovaj turnir održaće se od 17. do 30. januara 2022. godine u Melburnu, a Tili je… »

Napokon ćemo saznati da li je Novak Đoković primio vakcinu protiv korone - na Austrailjan open mogu samo vakcinisani…

Noizz 20.11.2021
Sada je i zvanično - nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju na predstojećem Australijan openu, potvrdio je direktor turnira Kreg Tili. Ova odluka će ponajviše interesovati navijače Novaka Đokovića koji je do sada odbijao da javno govori o… »

Jasno je kao dan - U Australiju ne može bez vakcine, šta kažu o Novaku?

Sportske.net 20.11.2021
Direktor Australijan opena Kreg Tili potvrdio je da nevakcinisani teniseri i teniserke neće moći da učestvuju na tom turniru. Postoje brojne polemike u vezi sa ovim uslovom, ali kako se godina bliži kraju, tako su Australijanci sve jasniji u svom… »

Novak ne brani titulu u Melburnu? Nevakcinisani teniseri neće igrati na Australijan openu!

Vesti online 20.11.2021
Nevakcinisanim teniserima neće biti dozvoljeno da igraju na Australijan openu, saopštio je Kreg Tili, direktor turnira u Melburnu. Australijan open će biti održan od 17. do 30. januara 2022. godine u Melburnu, a titulu brani srpski teniser Novak… »

"Voleo bih da Novak Đoković dođe... Nadamo se" Prvi čovek Australijan opena nedvosmisleno potvrdio: Nevakcinisani teniseri…

Blic sport 20.11.2021
Kreg Tili, direktor , izjavio je za tamošnje medije da nevakcinisanim teniserima neće biti dozvoljeno da igraju u Melburnu! Ovo je još jedna u nizu informacija o načinu na koji će se igrati prvi Grend slem sezone, a verovatno ćemo ih čuti još… »

Novak primoran da se vakciniše za istoriju: Nadam se da će igrati u Melburnu

Nova 20.11.2021
Novak Đoković će morati da bude vakcinisan kako bi se od 17. do 31. januara takmičio na Australijan openu. Kreg Tili, direktor turnira i predsednik Teniskog saveza Australije, pojasnio je da će svi igrači morati da prime dve doze vakcine kako bi se… »

Obrt! Šok za Novaka, neće moći da brani omiljenu titulu? Na Australijan openu ipak igraju samo vakcinisani!

Mondo 20.11.2021
Direktor turnira saopštio da se to ne dovodi u pitanje, a sada se čeka reakcija velikog broja tenisera. Direktor turnira saopštio da se to ne dovodi u pitanje, a sada se čeka reakcija velikog broja tenisera. Novak Đoković trenutno je fokusiran na… »

Direktor Australijan opena: Nevakcinisani ne mogu da igraju u Melburnu, nadamo se dolasku Novaka

Mozzart sport 20.11.2021
Kreg Tili prilično jasan, Đoković na potezu. Oprečne informacije dopirale su i verovatno će dopirati iz grada Melburna i države Viktorije dok se Australijan open ne približi. Ali, za sada, stav glavešina Australijan opena je da nevakcinisani… »

Vesti dana »