Povezane vesti
''Kradljivac'' Aleksa dizao ''Arenu'' na noge!
Sportske.net 21.11.2021
Sinoćnja pobeda Partizana u derbiju devetog kola AdmiralBet ABA lige nad ekipom Budućnosti /75:66/ bila je u znaku izvanredne partije Alekse Avramovića koji je meč završio sa 17 poena, pet asistencija i čak šest ukradenih lopti. Već na početku meča se… »
Saopštenje Dragana Bokana: Hvala Partizanu na dočeku, Obradoviću na lepim rečima
Mozzart sport 21.11.2021
„Prijateljski odnos Partizana je primer pravog sportskog duha, primer funkcionisanja u regionalnoj košarci“. Nagledali smo se i naslušali prethodnih godina svakakvih saopštenja u ABA ligi, a retko su takva obraćanja javnosti imala pozitivnu notu. Sada se… »
Bokan oduševljen dočekom: Željko smiruje tenzije, ovo je poruka za ABA ligu
Nova 21.11.2021
Dragan Bokan, predsednik KK Budućnost, oduševljen je ambijentom u kom se igrala utakmica protiv Partizana. Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u derbiju 9. kola ABA lige rezultatom 75:66 (20:13, 21:17, 12:18, 22:18), posle drame u završnici i… »
Obradović nije mogao da se suzdrži: „To nije istina, ako vas nešto zanima pozovite me“!
Hot sport 21.11.2021
Trener Partizana izrevoltiran pisanjima medija. Partizan je uspeo da savlada Budućnost rezultatom 75:66 i tako pobedom uzvrati na poraz u prošlom kolu od Crvene zvezde. Željko Obradović je bio zadovoljan pobedom, ali mu je posebno zasmetalo što su… »
"To je neistina! Ako hoćete da pišete o problemima - imate moj broj!" Obradović posle velikog trijumfa imao važnu poruku za…
Sportal blic 21.11.2021
i tako se vratili na pobednički kolosek na Jadranu nakon poraza u večitom derbiju minulog vikenda. Nakon utakmice, trener "parnog valjka" je reagovao na stvar koja ga je tištila, a tiče se navodno sukoba u ekipi. Naime, nakon dva novinarska pitanja… »
Žoc: Sramota me da kažem jednu reč za priče o sukobu Zagorca i Kurucsa
Nova 21.11.2021
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su pisanja o sukobu Radeta Zagorca i Rodionsa Kurucsa neistinita. Obradović je reagovao posle utakmice protiv Buudćnosti u devetom kolu ABA lige, gde je Partizan pobedio sa 75:66. „Prvo, zaista… »
Partizan pobedio Budućnost u derbiju kola ABA lige! Leksa Avramović odigrao meč sezone! (VIDEO)
Vesti online 21.11.2021
Košarkaši Partizana savladali su večeras Budućnost 75:66 u derbiju devetog kola ABA lige. Junak trijumfa crno-belih bio je Aleksa Avramović, koji je uz 17 poena imao čak šest “ukradenih lopti”, kao i pet asistencija. Partizan je tokom celog meča imao… »
Džikić: Gubili smo lopte i Partizan je lakše davao koševe VIDEO
Nova 21.11.2021
Trener Budućnosti Aleksandar Džikić kaže de je Partizan zasluženo pobedio podgorički tim u meču devetog kola ABA lige. Crno-beli su na svom terenu u Beogradu slavili sa 75:66, u derbiju kola i upisali su važan trijumf nad jednim od favorita za najviše… »
Partizan posle drame slavio u derbiju kola! Crno-beli se kockali protiv Budućnosti, Avramović "ukrao" brejk Podgoričanima!
Sportal blic 20.11.2021
Košarkaši su u derbiju devetog kola savladali sa 75:66 (20:13, 21:17, 12:18, 22:18). Izabranici Željka Obradovića su se tako vratili na pobednički kolosek kada je u pitanju regionalni šampionat, nakon poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde, iako ovo… »
Željko Obradović i burna konferencija: Imam ja nešto da kažem!
Večernje novosti 20.11.2021
FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga Nije razlog tome igra njegovih izabranika, već ono što se pisalo - a to je navodni sukob Radeta Zagorca koji je danas ponovo bio kapiten i Letonca Rodionsa Kuruca. - Imam ja nešto da kažem... - rekao je… »
Partizan slavio u derbiju kola: Crno-beli strašnom odbranom u sjajnoj atmosferi srušili Budućnost
Večernje novosti 20.11.2021
FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga Sjajna atmosfera u Areni sačekala je Podgoričane. Između ostalog, o tome je pričao trener gostiju Aleksandar DŽikić pre ovog susreta. Upravo je faktor sa tribina bio bitan faktor u novom trijumfu tima Željka… »
Vesti dana »
Kakvo će vreme biti u narednim danima: Od 29 stepeni do pljuskova sa grmljavinom
N1 Info pre 4 minutajoš 18 povezanih
Emotivni Darko Rajaković na ivici suza, on je ponos Srbije: "Naučio sam koliko ih volim"
Telegraf pre 25 minutajoš 25 povezanih
Uroš Stevanović podneo nepozivu ostavku na mesto selektora vaterpolista Srbije
Glas Šumadije pre 25 minutajoš 17 povezanih
Tri osobe preminule od epidemije hantavirusa na kruzeru u Atlantskom okeanu
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih