Повезане вести

Пао дивљи с*КС помирења Далиле и Цара Кревет се тресао као никад пре, а ево како је Маја описала њихове вреле акције! Видео…

Пао дивљи с*КС помирења Далиле и Цара Кревет се тресао као никад пре, а ево како је Маја описала њихове вреле акције! Видео…

Курир 21.11.2021
Иако су пре само неколико сати имали жестоку расправу у хотелу, Далила Мујић и Филип Цар су се убрзо помирили, а помирење озваничили и прославили никад жешћим сексом. Прво су легли са намером да спавају, али нису могли да одоле… »
Пао дивљи секс помирења! Након бурне свађе, Далила и Цар затресли кревет - никад жешћа акција у Задрузи! (видео 18+)

Пао дивљи секс помирења! Након бурне свађе, Далила и Цар затресли кревет - никад жешћа акција у Задрузи! (видео 18+)

Мондо 21.11.2021
Далила и Цар у жестокој акцији. Далила и Цар у жестокој акцији. Далила Драгојевић и ФИлип Цар провели су читав дан у негативној енергији и свађи, будући да њој нимало није пријало када га је затекла у разговору са бившом… »
Тресе се хотел од новог хаоса далиле и цара! Мујићева се унела Филипу у фацу, урлала на њега, а онда залупила вратима! Он…

Тресе се хотел од новог хаоса далиле и цара! Мујићева се унела Филипу у фацу, урлала на њега, а онда залупила вратима! Он…

Курир 21.11.2021
Далила Драгојевић и Филип Цар су се вратили у хотел и легли у кревет, а онда је уследио прави хаос! Наиме, наставили су да провоцирају једно другог због Маје Маринковић и Дејана. У једном моменту му се задругарка унела у фацу, а… »
Далила направила хаос у хотелу! Побеснела због разговора Маје и Цара - вукла га за мајицу, па залупила вратима!

Далила направила хаос у хотелу! Побеснела због разговора Маје и Цара - вукла га за мајицу, па залупила вратима!

Мондо 21.11.2021
Далила Драгојевић направила сцену у спаваћој соби. Далила Драгојевић направила сцену у спаваћој соби. Маја МАринковић и Филип Цар осамили су се у Пабу, не би ли рашчистили рачуне и поразговарали о свом односу који су започели пре… »
Далила није остала дужна цару након што је разговарао са мајом: Умешала бившег мужа у све, Филип стао на његову страну…

Далила није остала дужна цару након што је разговарао са мајом: Умешала бившег мужа у све, Филип стао на његову страну…

Курир 21.11.2021
Далила Драгојевић и Филип Цар спустили су лопту, али је она желела да му се освети за Мају Маринковић, па је у све умешала и Дејана, односно, њену данашњу свађу са њим у салону: - Он ми каже да скинем шминку са плафона и… »
Хаос! Далила затекла мају и цара у интимном разговору Добила напад беса, Маринковићева поручује: "Филипе, ја те најбоље знам"…

Хаос! Далила затекла мају и цара у интимном разговору Добила напад беса, Маринковићева поручује: "Филипе, ја те најбоље знам"…

Блиц 21.11.2021
Маја Маринковић и Филип Цар напустили су славу у ријалитију заједно и отишли у паб, како би обавили свој први разговор након њеног уласка. Далила Драгојевић није ни слутила шта јој дечко ради, док се она припремала за славље. -… »
Далила побеснела због маје и Цара! Улетела у Паб и затекла их заједно - о њеној реакцији брује сви! (видео)

Далила побеснела због маје и Цара! Улетела у Паб и затекла их заједно - о њеној реакцији брује сви! (видео)

Мондо 21.11.2021
Далили Драгојевић се није допало дружење Филипа Цара са Мајом Маринковић. Далили Драгојевић се није допало дружење Филипа Цара са Мајом Маринковић. Гледаоци Задруге нестрпљиво су чекали суочавање Филипа Цара и Далиле… »
"Видела сам интиман однос Далиле и Цара,: Одвратно!" Маја се по уласку у "Задругу" одмах дохватила овога, а бившим дечком је…

"Видела сам интиман однос Далиле и Цара,: Одвратно!" Маја се по уласку у "Задругу" одмах дохватила овога, а бившим дечком је…

Блиц 21.11.2021
Док су задругари осмарали или ђускали, Маја Маринковић се већ налазила у радионици, бирајући одевну комбинацију за данас. Како је рекла по уласку у "Задругу", она је понела чак 17 џакова гардеробе, како би "потпуно доминирала" у… »
Гледала сам с*КС Далиле и Цара, то је изгледа одвратно: Маја згрожена бившим дечком, сетила се и какав му је хаос приредила…

Гледала сам с*КС Далиле и Цара, то је изгледа одвратно: Маја згрожена бившим дечком, сетила се и какав му је хаос приредила…

Курир 21.11.2021
Маја Маринковић коментарисала је актуелна дешавања у Задрузи, па се осврнула на вреле акције Далиле Драгојевић и Филипа Цара, а њен коментар изазвао је лавину реакција: - Гледала сам тај се*с и изгледа одвратно, бљак -… »
Први дан маје Маринковић у белој кући: Одмах се дохватила овога, понела је 17 џакова одеће да би грмела све време! (видео)

Први дан маје Маринковић у белој кући: Одмах се дохватила овога, понела је 17 џакова одеће да би грмела све време! (видео)

Курир 21.11.2021
Док су задругари осмарали или ђускали, Маја Маринковић се већ налазила у радионици, бирајући одевну комбинацију за данас. Како је рекла по уласку у "Задругу", она је понела чак 17 џакова гардеробе, како би потпуно доминирала у… »
Маја Маринковић дала богатство за улазак у Задругу 5: Откривени детаљи и која цифра је у питању

Маја Маринковић дала богатство за улазак у Задругу 5: Откривени детаљи и која цифра је у питању

Блиц 21.11.2021
Старлета Маја Маринковић синоћ је ушла у "Задругу", а њено издање никога није оставило равнодушним. Маја се појавила у белом комбинезону опточеним бисерима и цирконима са деколтеом до пупка. Сви задругари су у просеку имали… »
Маја одмах показала нове груди у задрузи! Маринковићева се окренула ка камери, а силикони само што не пукну! (видео)

Маја одмах показала нове груди у задрузи! Маринковићева се окренула ка камери, а силикони само што не пукну! (видео)

Курир 21.11.2021
Маја Маринковић постала је становник Беле куће, а након емисије отишла је до гардеробера да се пресвуче у нешто удобније, а Тара Симов јој је пружила помоћ. Маја, која је недавно увећала груди, се није либила да их покаже. Све је… »
Имаш секс са швалером поред мужа! Маја одмах понизила Далилу пред свима - Варнице већ севају (видео)

Имаш секс са швалером поред мужа! Маја одмах понизила Далилу пред свима - Варнице већ севају (видео)

Мондо 21.11.2021
Маја Маринковић како се појавила на капији Задруге унела је немир у однос Далиле и Филипа Цара, али и пред свима понизила Драгојевићку. Маја Маринковић како се појавила на капији Задруге унела је немир у однос Далиле и Филипа… »
Маја жестоко понизила Далилу: Имала си с*КС са швалером поред мужа! Цар открио своје емоције према Маринковићевој, мук у…

Маја жестоко понизила Далилу: Имала си с*КС са швалером поред мужа! Цар открио своје емоције према Маринковићевој, мук у…

Курир 21.11.2021
Маја Маринковић унела је немир у однос Далиле Драгојевић и Филипа Цара, а Маринковићева је понизила Далилу испред свих. - Добро сам, сматрам да нисам погрешила, ја сам се извинила, она мени није пружила руку. Филип је увек… »
Маја и Филип први пут очи у очи! Цар јој се извинио пред милионима и пружио јој руку помирења, Маринковићева га упозорила…

Маја и Филип први пут очи у очи! Цар јој се извинио пред милионима и пружио јој руку помирења, Маринковићева га упозорила…

Курир 21.11.2021
Маја Маринковић ушла је на имање у Шимановцима, а сада се први пут сусрела очи у очи са Филипом Царем који јој се јавно извинио и пружио јој руку. - Какви су твоји утисци - питао је Дарко. - Све онако како сам рекла, мало уморна… »
Маја снажно загрлила Дејана, па му дала поклон: Маринковићева по уласку у ријалити добила поруку од далилиног оца (видео)

Маја снажно загрлила Дејана, па му дала поклон: Маринковићева по уласку у ријалити добила поруку од далилиног оца (видео)

Блиц 20.11.2021
Маја Маринковић ушла је вечерас у ријалити "Задруга 5", а сусрела се са Филипом Царем, што су многи ишчекивали, ког није хтела ни да погледа. - Честитам ти развод брака, донела сам ти парфем - рекла је Маја Дејану. - Од вечерас… »

Вести дана »