Povezane vesti
Tuga i magla okovale Goražde: Sahranjen mladić koji je poginuo u lovu, prijatelji se opraštaju potresnim porukama: Bio si…
Blic 22.11.2021
Tuga je danas, zajedno s maglom, okovala Goražde koje se u tišini, uz povremene bolne jecaje, oprostilo od 21-godišnjeg Benjamina Islamagića. Članovi porodice sa stotinama prijatelja i sugrađana klanjalo je dženazu na Gradskom mezarju Kolijevke… »
Tuga i magla okovale goražde: Sahranjen mladić koji je poginuo u lovu - pre vremena sazrelo dete koje život nije mazio
Večernje novosti 22.11.2021
Foto: Fejsbuk Članovi porodice sa stotinama prijatelja i sugrađana klanjalo je dženazu na Gradskom mezarju Kolijevke tokom koje je i nebo zaplakalo za još jednim mladim izgubljenim životom. Foto: Фото: Фејсбук POGLEDAJ GALERIJU Islamagić… »
Vesti dana »

Snažne poruke sa protesta iz Šapca: studenti najavili novi protest
Nedeljnik pre 6 minutajoš 42 povezane

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih

Studentski i građanski protest u Šapcu – doček maratonaca i biciklista na gradskom trgu
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih

Napad na demonstrante u Bačkom Petrovcu, zastrašuju i prete delegatima za izbor predsednika Matice Slovačke
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih