Povezane vesti

Predsednik pred razgovor s Putinom o ceni gasa: Imam veliku tremu, ne znam da li će izaći u susret i odobriti povoljnu cenu

Predsednik pred razgovor s Putinom o ceni gasa: Imam veliku tremu, ne znam da li će izaći u susret i odobriti povoljnu cenu

Kurir 24.11.2021
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će predsednika Rusije Vladimira Putina moliti i boriti se za povoljnu cenu gasa koji Srbija sada plaća 270 dolara za 1.000 kubnih metara, navodeći da ako bi bila 500 dolara direktan gubitak bi bio 600… »
Imam tremu pred sastanak sa Putinom Vučić uoči odlaska u Moskvu: "Boriću se za interese naše zemlje - zamoliću ga da nam…

Imam tremu pred sastanak sa Putinom Vučić uoči odlaska u Moskvu: "Boriću se za interese naše zemlje - zamoliću ga da nam…

Večernje novosti 24.11.2021
Foto Instagram Vučić je tokom obraćanja javnosti ukazao na to da ukoliko cena gasa iz Rusije bude 500 dolara po 1.000 kubnih metara, to će značiti godišnji direktan gubitak za našu zemlju od 600 miliona evra. - Ako imamo cenu od 300 dolara po 1.000… »
Rezerve pale Na 128 miliona kubnih metara Vučić: Gas za našu zemlju jedna od najvažnijih tema u razgovoru sa Putinom

Rezerve pale Na 128 miliona kubnih metara Vučić: Gas za našu zemlju jedna od najvažnijih tema u razgovoru sa Putinom

Večernje novosti 24.11.2021
Foto AP - Za nas je gas ključno pitanje, mi u ovom trenutku imamo rezerve gasa 128 miliona metara kubnih, a imali smo pre i 261 milion - rekao je Vučić. Kaže da je to zbog toga što svakodnevno trošimo gas da ne bismo uvozili struju koja je na berzi… »

Vesti dana »