Povezane vesti

Ćerka našla mrtvu majku, a otac joj rekao - ubio sam je: Muškarac osuđen za jeziv zločin kod Kruševca!

Mondo 25.11.2021
S. M. iz sela kod Kuševca usmrtio je suprugu udarcem čekićem u glavu, a sada je priznao zločin i osuđen je. S. M. iz sela kod Kuševca usmrtio je suprugu udarcem čekićem u glavu, a sada je priznao zločin i osuđen je. Pedesetjednogodišnji S. M… »

Ubica iz Makrešana osuđen na 16 godina robije: Priznao da je ženi presudio čekićem. Udarao je po glavi

Telegraf 25.11.2021
Prizor mrtve majke u sobi porodične kuće prva je videla ćerka. Srđan M. (51) iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge Mirjane (45), saznaju " Novosti". Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je… »

Priznao da je čekićem ubio ženu: Muškarac iz sela kod Kruševca osuđen na 16 godina robije zbog stravičnog ubistva

Kurir 25.11.2021
S. M. (51) iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge M. M. (45). Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dela, koji je potvrdio Viši sud, čime je… »

Priznao da je ženu ubio čekićem: Izrečena presuda Srđanu iz Kruševca, dobio robiju od 16 godina

Blic 25.11.2021
Srđan Milosavljević (51) iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge Mirjane (45), saznaju " Novosti". Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dela… »

Priznao da je čekićem ubio ženu, na robiji 16 godina: Izrečena presuda Srđanu Milosavljeviću (51) iz Makrešana kod…

Večernje novosti 25.11.2021
Mirjana Milosavljević je ubijena u porodičnoj kući / Foto G. Ćirović U tragediji, koja se u porodičnoj kući dogodila 8. juna u sitnim satima, Milosavljević je, kako je ranije predočeno, sa više udaraca čekićem u glavu usmrtio svoju suprugu… »

Vesti dana »