Povezane vesti

Dva udesa tokom noći u Beogradu, jedna osoba lakše povređena

Novi magazin 25.11.2021
U toku noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba lakše povređena. Kako je u Hitnoj pomoći rečeno agenciji Beta, do bolnica je tokom noći obavljeno deset prevoza kovid pacijenata i 30 interkliničkih transporta… »

Noć u Beogradu: U dve saobraćajke jedan lakše povređeni

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: M.Stevanović Kako je u Hitnoj pomoći rečeno, do bolnica je tokom noći obavljeno deset prevoza kovid pacijenata i 30 interkliničkih transporta. Lekari ove službe intervenisali su 120 puta, od toga deset puta na javnim mestima. BONUS VIDEO: Novi… »

Mirna noć u Beogradu Dve saobraćajne nesreće i jedna povređena osoba, Hitna pomoć intervenisala 120 puta

Alo 25.11.2021
Bilo je 10 intervencija na javnim mestima. U toku noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba lakše povređena. Kako je u Hitnoj pomoći rečeno, do bolnica je tokom noći obavljeno deset prevoza kovid pacijenata i 30… »

Relativno mirna noć u Beogradu: Dve saobraćajne nesreće i jedna povređena osoba

Srbija danas 25.11.2021
Hitna pomoć je intervenisala deset puta na javnim mestima. U toku noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba lakše povređena. Kako je u Hitnoj pomoći rečeno, do bolnica je tokom noći obavljeno deset prevoza kovid… »

Noć u Beogradu: Dve saobraćajne nezgode, jedna osoba povređena

Blic 25.11.2021
Najveći broj poziva upućenih beogradskoj Hitnoj pomoći noćas je stiglo od psihičnih bolesnika, a onda i od hroničnih, koji imaju problema sa visokim krvnim pritiskom ili astmom, rečeno je Tanjugu iz Službe hitne pomoći. "Imali smo 121… »

Noć u Beogradu: U dve saobraćajke 1 lakše povređeni

Kurir 25.11.2021
U toku noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba lakše povređena. Kako je u Hitnoj pomoći rečeno, do bolnica je tokom noći obavljeno deset prevoza kovid pacijenata i 30 interkliničkih transporta. Lekari ove… »

Jedna osoba povređena u dve saobraćajne nezgode tokom noći

Nova 25.11.2021
U toku noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba lakše povrešena. Kako je u Hitnoj pomoći rečeno agenciji Beta, do bolnica je tokom noći obavljeno deset prevoza kovid pacijenata i 30 interkliničkih transporta… »

Vesti dana »