Повезане вести
Мирка Васиљевић прославила се улогом у "Ми нисмо анђели 2", али мало је фалило да јој улогу преотме ова глумица
Блиц 25.11.2021
Млада глумица Мирка Васиљевић прославила се улогом Софије у другом делу филма "Ми нисмо анђели" из 2005. године. Од тада јој каријера иде узлазном путањом, а мало је познато да је у трци за главну улогу у овом култном филму… »
Мирка јој "преотела" улогу: Уместо маме четворо деце у филму “Ми нисмо анђели 2” требало да игра друга глумица (фото)
Вечерње новости 24.11.2021
Фото: Принтскрин Јутјуб Оно што многима није познато јесте то да је у трци за ову улогу била још једна глумица. У питању је Марија Бергам коју је домаћа публика најбоље упознала у серији “Сенке над Балканом”. - Редитељ Срђан… »
Вести дана »
Погледајте како криминалци нападају посматраче Црте: „Викала сам полиција, нико се није појавио“
Нова пре 13 минутајош 69 повезаних
Временска прогноза за Србију: Претежно облачно са повременим падавинама и постепеним разведравањем
Наслови.аи пре 3 минутајош 23 повезане
Не може да нам се понови исти сценарио два пута: Анђушић на опрезу пред меч са Босном и Херцеговином!
Хот спорт пре 1 сатјош 25 повезаних
Младић ухапшен због наводног наношења лакше повреде особи из Ћациленда
Бета пре 58 минутајош 31 повезана
Јокић ударен у зубе пред судијом који је све то изигнорисао: Никола остао да лежи на паркету након тога! (видео)
Хот спорт пре 3 сатајош 19 повезаних