Povezane vesti

Vučić: Dobili smo neverovatnu cenu gasa za Srbiju

Politika 25.11.2021
Cena ruskog gasa u narednih 6 meseci neće se povećavati, biće 270 dolara, dok se količina gasa povećava za tih šest meseci. „Dobili smo u narednih 6 meseci neverovatnu cenu od 270 dolara, da nam se ne menja cena, dobili smo povećanje količine… »

Srećko Đukić: Putin dao Vučiću predizbornu cenu gasa

Glas Amerike 25.11.2021
Susret ruskog i srpskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Vučića u četvrtak okončan je posle višečasovnih razgovora, a u prvom obraćanju javnosti u Srbiji Vučić je preneo, kako je rekao - lepe vesti da je za još šest meseci produženo… »

Vučić: Ne menja se cena - narednih 6 meseci gas iz Rusije za 270 dolara

Dnevnik 25.11.2021
SOČI: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je nakon razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da će cena gasa ostati ista - u narednih šest meseci biće 270 dolara. "Postigli smo nešto što smo možda jednom pomenuli i pokušali i… »

Vučić: Dogovor sa Putinom donosi ogromne uštede i sigurnost u snabdevanju gasom

Danas 25.11.2021
Predsednik Aleksandar Vučić kaže kaže da je šestomesečni dogovor o ceni gasa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom „spas za našu zemlju, jer nećemo imati problema ni sa gasom, niti sa strujom, ali ni sa grejanjem i sveukupnim… »

Prva Putinova poruka o ceni gasa za Srbiju! Ruski predsednik objavio ohrabrujuće vesti

Srbija danas 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u zvaničnoj poseti Rusiji. Moskva i Beograd naći će prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora za isporuku gasa, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa srpskim kolegom Aleksandrom… »

Vučić: Dogovor sa Putinom spas za Srbiju

RTV 25.11.2021
SOČI - Dogovor o gasu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom spas je za našu zemlju, jer nećemo imati problema ni sa gasom, niti sa strujom, ali ni sa grejanjem i sveukupnim snabdevanjem, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić. On je za RTS… »

Vučić: Dobili smo neverovatnu cenu, neće biti poskupljenja ni gasa ni struje

B92 25.11.2021
Srbija je dobila neverovatnu cenu za gas, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon današnjeg sastanka sa Vladimirom Putinom. "Dobili smo u narednih 6 meseci neverovatnu cenu od 270 dolara, da nam se ne menja cena, dobili smo povećanje… »

Velebit: Ustupak oko gasa predizborni poklon Putina Vučiću, cena će biti visoka

Nova 25.11.2021
Povodom vesti iz Moskve da se predsednik Rusije Vladimir Putin saglasio da se cena gasa za Srbiju u narednih šest meseci ne menja, politikolog Vuk Velebit za N1 kaže da nije slučajno što se to događa šest meseci pred izbore u Srbiji, kao i da misli… »

Tramp kriv za divljanje cene gasa: Tržište se poremetilo zbog politike SAD - prijateljstvo sa Rusijom zato je za Srbiju…

Kurir 25.11.2021
Predsednik Vučić izjavio je danas u Sočiju, posle sastanka sa Putinom, da će Beograd u narednih šest meseci plaćati ruski gas po istoj ceni kao do sada, 270 dolara za 1.000 kubnih metara. Srpski predsednik je rekao da je reč o "neverovatnoj ceni"… »

Putin nam uštedeo 300 miliona evra! Srbija pokazuje Evropi da može samostalno da se razvija!

Kurir 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin sastali su se u Sočiju gde je dogovoreno da, uprkos nezapamćeoj gasnoj krizi u čitavom svetu, cena gasa za Srbiju ostane nepromenjena, odnosno 270 dolara po 1.000 kubnih… »

Premijerka Brnabić: Vučić se iz Rusije vraća se kao general pukovnik! Obezbedio je Srbiji stabilnost i sigurnost

Kurir 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obezbedio je Srbiji stabilnost i sigurnost, napisala je na Tviteru premijerka Ana Brnabić. Podsećamo, predsednik je za Srbiju u Sočiju na sastanku sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom izdejstvovao za prvih sest… »

Posle dogovora Vučića i Putina, predsednik kaže: Uštedeli smo nacionalni stadion

N1 Info 25.11.2021
Srbija će u narednih šest meseci nastaviti da plaća gas po ceni od 270 dolara za 1000 metara kubnih. To je ishod razgovora u Sočiju na najvišem nivou. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je molio Vladimira Putina da cena ostane ista bez… »

Čitajte u “Vestima”: Bratska cena za Srbiju

Vesti online 25.11.2021
Bratski zagrljaj na ulazu u rezidenciju “Bočarov Ručej” u Sočiju bio je dobar znak za početak već 19. sastanka dvojice predsednika Vladimira Putina i Aleksandra Vučića, koji će sudbinski opredeliti razvoj Srbije narednih godina. Glavna tema u… »

Ana Brnabić o sastanku Putina i Vučića

Vesti online 25.11.2021
Premijerka Ana Brnabić pozdravila je, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa. „Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Vučić… »

Velebit: Ustupak oko gasa predizborni poklon Putina Vučiću, cena će biti visoka

N1 Info 25.11.2021
Povodom vesti iz Moskve da se predsednik Rusije Vladimir Putin saglasio da se cena gasa za Srbiju u narednih šest meseci ne menja, politikolog Vuk Velebit za N1 kaže da nije slučajno što se to događa šest meseci pred izbore u Srbiji, kao i da misli… »

Vulin: Srbija zahvalna Putinu i ponosna na Vučića

RTV 25.11.2021
BEOGRAD - Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto, kaže ministar unutrašnjih psolova Alaksandar Vulin i poručuje: "Dogovor predsednika Putina i Vučića je dokaz da prijatelje ne treba gubiti ni zbog dnevnih interesa, ni zbog… »

Vučić posle sastanka sa Putinom: Cena gasa 270 dolara narednih šest meseci

RTS 25.11.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, posle sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju, da će cena ruskog gasa u narednih 6 meseci biti 270 dolara, tj. ostaje ista, dok se količina gasa povećava za tih 6 meseci. Naveo je da su… »

„Srbija će imati najnižu cenu gasa u Evropi“: Siniša Mali o dogovoru Putina i Vučića

Sputnik 25.11.2021
Ministar finansija Siniša Mali ocenio je, povodom dogovora predsednika Srbije i predsednika Ruske Federacije oko cene gasa, da je to veliki uspeh koji našoj zemlji garantuje sigurnu zimu i sigurnu budućnost. Zahvaljujući dogovoru Aleksandra… »

Ministar Mali: To će biti sigurno najniža cena gasa u Evropi u tom periodu, malo ko je očekivao takav uspeh naše zemlje

Kurir 25.11.2021
Ministar finansija Siniša Mali, povodom sastanka predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Aleksandrom Putinom, oglasio se na svom Instagram nalogu. - Zahvaljujući dogovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije… »

Srbija će imati najnižu cenu gasa u Evropi! Mali se oglasio nakon dogovora Vučića i Putina

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Tanjug - To će biti sigurno najniža cena gasa u Evropi u tom periodu, dakle tokom predstojeće zime. - Ovo je možda i najvažnija vest za Srbiju u ovom trenutku, vest koja znači sigurno snabdevanje gasom, što je za naše građane i privredu… »

Brnabić: Fenomenalno ispregovaran dogovor o ceni gasa

RTV 25.11.2021
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić pozdravila je danas, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa. “Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik… »

"Gde Moskva moža da pomogne Beograd neće biti sam" Putin obećao podršku Srbiji

Blic 25.11.2021
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je ruski predsednik Vladimir Putin na današnjem sastanku u Sočiju rekao da "oko stvari koje Rusija može da pomogne Srbija neće biti ostavljena na cedilu". Vučić je naveo da mu je Putin rekao da… »

Vučić i Putin zadovoljni radom Međuvladine komisije: Rusija ne samo da je isporučila vakcinu protvi korone u Srbiju, već…

Blic 25.11.2021
Predsednici Srbije i Rusije, Aleksandar Vučić i Valdimir Putin, pohvalili su danas tokom razgovora u Sočiju rad Međuvladine komisije za saradnju. Vučić je istakao da to telo radi svoj posao na najvišem i najboljem nivou i izrazio uverenje da će… »

"Možda i najvažnija vest - najniža cena gasa u Evropi tokom predstojeće zime"

B92 25.11.2021
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na Instagramu povodom danas održanog sastanka predsednika Srbije i Rusije. "Zahvaljujući dogovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, dobili smo… »

Reakcije na dogovor Putin-Vučić: Fenomenalno ispregovarano

Dnevnik 25.11.2021
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić pozdravila je danas, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa. “Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik… »

Premijerka Brnabić: Svi smo dugo čekali ovaj dan kada se predsednik Vučić susreo sa Putinom! Neverovatna stvar za Srbiju

Kurir 25.11.2021
Premijerka Ana Brnabić pozdravila je danas, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa. - Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Vučić… »

Da li je prevaziđena gasna kriza? Predsednik Vučić dogovorio da cena gasa ostane 270 dolara narednih šest meseci

Kurir 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin sastali su se u Sočiju gde je dogovoreno da, uprkos nezapamćeoj gasnoj krizi u čitavom svetu, cena gasa za Srbiju ostane nepromenjena, odnosno 270 dolara po 1.000 kubnih… »

Vučić o susretu sa Putinom: Rekao je, Aleksandre, rešenje će biti dobro!

Kurir 25.11.2021
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u poseti je Rusiji, gde se danas sastao sa predsednikom te zemlje Vladimirom Putinom. - Razgovarali smo o mnogo tema i hoću da se zahvalim predsedniku Putinu. Razgovarali smo o svim važnim pitanjima, a on je dobro… »

Vulin nakon sastanka dvojice predsednika: Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: MUP - Da je predsednik Vučić vodio politiku slepog svrstavanja uz rezolucije Evropske unije, da je slušao naređenja i popuštao pod pritiscima, danas bi Srbija kao i druge zemlje koje su uvodile sankcije Rusiji plaćala troškove energetske… »

Srbija, Rusija i energenti: „Cena gasa ostaje 270 dolara u narednih šest meseci – uštedeli smo jedan stadion“

Danas 25.11.2021
Cena ruskog gasa u narednih šest meseci ostaje nepromenjena i iznosiće 270 dolara za 1.000 metara kubnih, dok će se isporuke povećati, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom u Sočiju, a p… »

Vučić: Cena gasa ostaje nepromenjena u narednih šest meseci

Beta 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Sočiju posle sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom da će Beograd u narednih šest meseci plaćati ruski gas po istoj ceni kao do sada, 270 dolara za 1.000 kubnih metara. Nakon sastanka u… »

270 Dolara za gas: Završen sastanak Vučića i Putina, a ovo je dogovor

Blic 25.11.2021
Postigli smo nešto, uspeli smo da u narednih šest meseci dobijemo cenu 270 dolara za 1.000 kubika gasa, i dobili smo veće količine gasa u tom periodu i fleksibilnost isporuke, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka u Sočiju sa… »

Vučić nakon razgovora sa Putinom: Narednih šest meseci gas ćemo plaćati po ceni od 270 dolara za 1.000 kubnih metara

Glas Zapadne Srbije 25.11.2021
Srbija će Rusiji u narednih šest meseci plaćati gas po ceni od 270 dolara za 1.000 kubnih metara, nema poskupljenja, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić nakon sastanka sa Putinom. „On je shvatio koliki je značaj gasa za našu zemlju, i cena… »

Predsednik Srbije: Stižu rakete „Konkurs“ iz Rusije

N1 Info 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do kraja godine u Srbiju stići ruske protivoklopne rakete Konkurs a u "ne tako dalekoj budućnosti" i kako je rekao, stvari od strategijskog interesa za zemlju. U obraćanju novinarima posle sastanka… »

Vučić: Cena gasa ostaje nepromenjena u narednih šest meseci

Radio sto plus 25.11.2021
Nakon sastanka u četiri oka i ručka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, Vučić je televiziji Pink kazao da je reč o „neverovatnoj ceni“ i dodao da je Srbija dobila i povećanje količine gasa u tih šest meseci. Vučić je naveo da je sa… »

Aleksandar Vučić najavio dolazak Putina u Srbiju

Nova 25.11.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin posetiće sledeće godine Srbiju. To je na svom Instagram profilu napisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Posle tri sata produktivnih i dobrih razgovora sa predsednikom RF Vladimirom Putinom, zahvalio sam se na… »

Vučić nakon sastanka sa Putinom: Postigli smo ono što smo pokušali - evo koja će biti cena gasa!

Mondo 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Glavna tema sastanka bila je cena gasa, ali i situacija na Zapadnom Balkanu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon… »

Vučić: Putin se saglasio – cena gasa ostaje 270 dolara u narednih šest meseci

N1 Info 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se predsednik Rusije Vladimir Putin saglasio da se cena gasa za Srbiju u narednih šest meseci ne menja i da ostane 270 dolara za 1.000 kubnih metara. Nakon sastanka u četiri oka i ručka sa ruskim… »

Vučić posle sastanka sa Putinom: Cena gasa nepromenjena u narednih šest meseci

Radio 021 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Sočiju posle sastanka sa predsednikom Vladimirom Putinom da će Beograd u narednih šest meseci plaćati ruski gas po istoj ceni kao do sada.a. Cena će biti 270 dolara za 1.000 kubnih metara. Vučić je… »

Vučić: Stižu rakete Konkurs iz Rusije

Nova 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do kraja godine u Srbiju stići ruske protivoklopne rakete Konkurs a u "ne tako dalekoj budućnosti" i kako je rekao, stvari od strategijskog interesa za zemlju. U obraćanju novinarima posle sastanka… »

Predsednik poručio iz sočija: Stižu rakete konkurs iz Rusije

Kurir 25.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do kraja godine u Srbiju stići ruske protivoklopne rakete Konkurs a u "ne tako dalekoj budućnosti" i kako je rekao, stvari od strategijskog interesa za zemlju. U obraćanju novinarima… »

Brnabić: Fenomenalno ispregovaran dogovor o ceni gasa

Nova 25.11.2021
Premijerka Ana Brnabić pozdravila je danas, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa. “Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Vučić… »

Brnabić o dogovoru u Sočiju: Srbija se dobro bori u najtežim situacijama

RTS 25.11.2021
Premijerka Ana Brnabić pozdravila je, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa. "Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Vučić susreo sa… »

Putin poštuje nezavisne lidere Vučić ohrabren nakon sastanka u Sočiju: "Rusija nas neće ostaviti na cedilu"

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Instagram/Budućnostsrbije Viučić je novinarima rekao i da se dolazak ruskog predsednika u Srbiju može očekivati između maja i septembra iduće godine. - Uputio sam poziv i on je potvrdio, rekao je "da" i da između maja i septembra sledeće… »

"Kornet" stiže: Vučić saopštio odlične vesti - ruske rakete "ubice tenkova" uskoro u Srbiji

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije - Razgovarali smo o vojno-tehničkoj saradnji i upoznao sam Putina sa raznim promenama odnosa snaga u regionu. Prve stvari dobićemo do kraja godine, to nije strateška oprema, već taktička, protivoklopna… »

Fenomenalno ispregovaran dogovor o ceni gasa Premijerka Brnabić - "Svi smo dugo i sa strepnjom čekali ovaj dan"

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Tanjug - Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Vučić susreo sa Putinom, između ostalog, i u vezi sa cenom gasa i ugovora. Sa strepnjom smo čekali da vidimo kako će to proći - rekla je Brnabić u Skupštini Srbije. Vesti koje je… »

Prva Putinova poruka o ceni gasa za Srbiju, obratio se i Vučić

Blic 25.11.2021
Moskva i Beograd naći će prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora za isporuku gasa, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem. - Mislim da ćemo se dogovoriti, poverićemo privrednim subjektima… »

Putin dolazi u Srbiju: Vučić potvrdio: Predsednik Rusije stiže u posetu

Blic 25.11.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin posetiće sledeće godine Srbiju. To je na svom Instagram profilu objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Posle tri sata produktivnih i dobrih razgovora sa predsednikom RF Vladimirom Putinom, zahvalio sam se na… »

Oglasio se Vučić nakon sastanka: "Verujem da ćemo imati nove sporazume, odnosi Srbije i Rusije su na najvišem nivou"

Pravda 25.11.2021
Odnosi Srbije i Rusije su na najvišem nivou u istoriji, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju. - Verujem da su odnosi Srbije i Rusije na najvišem nivou u istoriji -… »

Putin sledeće godine u Srbiji Vučić: Dobio sam i zvaničnu potvrdu

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Instagram - Posle tri sata produktivnih i dobrih razgovora sa predsednikom RF Vladimirom Putinom, zahvalio sam se na gostoprimstvu i dobio potvrdu da će sledeće godine posetiti Beograd i Srbiju - napisao je predsednik Srbije na Instagramu. A post… »

Putin sledeće godine u Srbiji

Vesti online 25.11.2021
Vladimir Putin posetiće Srbiju sledeće godine, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Posle tri sata produktivnih i dobrih razgovora sa predsednikom RF Vladimirom Putinom, zahvalio sam se na gostoprimstvu i dobio potvrdu da će… »

Pogledajte snimak sastanka dvojice predsednika: Vučić i Putin u Sočiju sve vreme razgovarali na ruskom jeziku

Kurir 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sočiju, gde su razgovarali o ceni gasa i energetskoj krizi, kao i ostalim važnim pitanjima za Srbiju. Predsednici su sve vreme razgovarali na ruskom jeziku… »

Putin dolazi u Srbiju: Predsednik Vučić se zahvalio na gostoprimstvu i dobio ovu potvrdu!

Kurir 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se predsedniku Rusije Vladimiru Putinu na gostoprimstvu. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Posle tri sata produktivnih i dobrih razgovora sa predsednikom RF… »

Vučić Putinu izneo posebnu želju: "i dalje vas očekujemo u Hramu Svetog Save"

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Instagram Devetnaesti susret dvojice predsednika bio je veoma srdačan, a odmah nakon što su se smestili, srpski predsednik je Putinu izneo posebnu želju. - I dalje vas očekujemo u Hramu Svetog Save - poručio je predsednik Srbije Aleksandar… »

"Aleksandre, biće dobro" Posle ovih Putinovih reči, Srbija može da odahne!

Srbija danas 25.11.2021
Srbija neće imati problema s gasom, istakao je predsednik. Glavna tema sastanka dvojice predsednika u Sočiju bila je cena gasa. - Imaćemo izuzetno cenu gasa, i veći obim - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka i razgovora sa… »

Srbija, Rusija i gas: Putin poručio Vučiću – „Naći ćemo prihvatljivo rešenje za naše srpske prijatelje“

Danas 25.11.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je srpskom kolegi Aleksandru Vučiću da veruje da će dve države postići dogovor o isporuci prirodnog gasa. Putin i Vučić sastali su se u četvrtak u Sočiju, u rezidenciji ruskog predsednika. „Mislim da ćemo… »

Putin poželeo Vučiću uspeh na izborima i obećao prihvatljivu cenu za gas

Beta 25.11.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas u susretu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sočiju da će biti nadjeno rešenje za cenu ruskog gasa koje će biti prihvatljivo za Srbiju i poželeo Vučiću uspeh na narednim izborima u… »

Susret Putina i Vučića u Sočiju

Novi magazin 25.11.2021
Sastanak predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, na kojem je ključna tema cena nabavke ruskog gasa, počeo je danas u Sočiju. Vučić je na Instagramu napisao da je svaki sastanak sa Putinom "od izutetnog značaja" za… »

Putin: Naći ćemo prihvatljivo rešenje za gas za Srbiju

Vesti online 25.11.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas na početku susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sočiju da će Moskva i Beograd pronaći prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora o isporukama gasa Srbiji. – Mislim da ćemo se… »

CENA GASA biće prihvatljiva za Srbe, izjavio Vladimir Putin posle sastanka sa Vučićem

U centar 25.11.2021
Moskva i Beograd naći će prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora za isporuku gasa, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem. „Mislim da ćemo se dogovoriti, poverićemo privrednim… »

Putin poželeo Vučiću uspeh na izborima i obećao prihvatljivu cenu za gas

Radio sto plus 25.11.2021
„Znam da vas neka pitanja posebno brinu, povezana sa istekom ugovora o kupovini gasa. Mislim da ćemo se dogovoriti, naložićemo odgovarajućim subjektima da završe taj posao. U svakom slučaju, naći ćemo takvo rešenje koje će biti sigurno… »

Putinova poruka Vučiću u Sočiju o gasu: Naći ćemo prihvatljivo rešenje

RTS 25.11.2021
Moskva i Beograd naći će prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora za isporuku gasa, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Mislim da ćemo se dogovoriti, poverićemo privrednim… »

Oglasio se Predsednik Vučić nakon sastanka sa Putinom: Odnosi Srbije i Rusije su na najvišem nivou u istoriji

Kurir 25.11.2021
Odnosi Srbije i Rusije su na najvišem nivou u istoriji, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju. - Verujem da su odnosi Srbije i Rusije na najvišem nivou u istoriji -… »

Šta je Putin rekao Vučiću u Sočiju? Oglasio se predsednik Srbije, najavio dobre vesti

Mondo 25.11.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Sočiju radi zakazanog sastanka. Sastanak je završen, ali o čemu su razgovarali? Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je danas predsednika Srbije Aleksandra… »

"Rusija očekuje da predsednica Vlade Srbije u decembru poseti Moskvu"

Telegraf 25.11.2021
- Razvijamo odnose između vlada dve zemlje. Očekujemo da će vaša premijerka doći u Moskvu u decembru - rekao je Putin Vučiću, prenosi Tas s. Rusija očekuje da premijerka Srbije Ana Brnabić poseti Moskvu u decembru, izjavio je danas ruski… »

Putin poručio Vučiću: Očekujemo premijerku Brnabić u decembru u Moskvi

Srbija danas 25.11.2021
Predsednik Rusije sastao se danas sa predsednikom Vučićem u Sočiju. Rusija očekuje da premijerka Srbije Ana Brnabić poseti Moskvu u decembru, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin tokom susreta sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem u… »

Oglasio se Vučić posle sastanka: Odnosi Srbije i Rusije na najvišem nivou u istoriji, nadamo se novim sporazumima

Srbija danas 25.11.2021
Odnosi Srbije i Rusije su na najvišem nivou u istoriji, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju. - Verujem da su odnosi Srbije i Rusije na najvišem nivou u istoriji -… »

"To je, nesumnjivo na dobrobit obe zemlje" Evo šta je sve Putin rekao Vučiću na sastanku u Sočiju

Srbija danas 25.11.2021
Srpski i ruski lider su završili sastanak. Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas, na početku susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sočiju, da će Moskva i Beograd pronaći prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora o… »

Putin: Naći ćemo prihvatljivo rešenje za gas za Srbiju

Dnevnik 25.11.2021
MOSKVA: Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas na početku susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sočiju da će Moskva i Beograd pronaći prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora o isporukama gasa Srbiji. "Mislim da ćemo se… »

Prva Putinova poruka o ceni gasa za Srbiju: Naći ćemo takvo rešenje, koje će biti prihvatljivo za naše srpske partnere

Kurir 25.11.2021
Moskva i Beograd naći će prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora za isporuku gasa, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem. - Mislim da ćemo se dogovoriti, poverićemo privrednim subjektima… »

Putin: Očekujemo da Brnabić u decembru poseti Moskvu

Nova 25.11.2021
Rusija očekuje da premijerka Srbije Ana Brnabić poseti Moskvu u decembru, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin tokom susreta sa srpskim kolegom Aleksandrom Vučićem u Sočiju. „Razvijamo odnose između vlada dve zemlje. Očekujemo da će… »

Putin o ceni gasa za Srbiju: "Naći ćemo rešenje koje će biti prihvatljivo za naše srpske partnere"

Mondo 25.11.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rekao da će Moskva i Beograd naći prihvatljivo rešenje za uslove novog ugovora za isporuku gasa. Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku sa predsednikom… »

Putinova poruka o ceni gasa za Srbiju: "Mislim da ćemo naći prihvatljivo rešenje"

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Instagram - Mislim da ćemo se dogovoriti, poverićemo privrednim subjektima da odgovarajući rad dovedu do kraja. Naći ćemo takvo rešenje, koje će biti prihvatljivo za naše srpske partnere - rekao je Putin na početku sastanka sa srpskim… »

Putin na sastanku s Vučićem obećao: "Naći ćemo prihvatljivo rešenje za gas za Srbiju"

Telegraf 25.11.2021
Ruski predsednik je rekao da se odnosi dve zemlje razvijaju u svim pravcima uprkos pandemiji korona virusa. Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na početku susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sočiju da će Moskva i Beograd… »

Sastanak Vučića i Putina najvažniji dosad: Ekonomski će preživeti samo države koje imaju jeftin gas, a druge čeka jezivi…

Kurir 25.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se sastaje u Sočiju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, a prioritetna tema za razgovor biće snabdevanje gasom prema povlašćenoj ceni. Bojan Bilbija, urednik političke rubrike u dnevnom listu Politika… »

Vesti dana »