Povezane vesti

Skandalozno Gruja prebledeo kada je čuo da će ostati bez žene i Mime!

Skandalozno Gruja prebledeo kada je čuo da će ostati bez žene i Mime!

Alo 25.11.2021
Važno je da se postave granice, preko kojih se ne prelazi. U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' a voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje Nikoli Grujiću Gruji: Juče si hteo kod Mime u krevet, a danas vičeš da je otišlo predaleko. Ostaćeš… »
Karambol u beloj kući! Dalila se obrušila na Cara kao nikad, a Dejanu nije dala da govori, reagovalo i obezbeđenje!

Karambol u beloj kući! Dalila se obrušila na Cara kao nikad, a Dejanu nije dala da govori, reagovalo i obezbeđenje!

Alo 25.11.2021
Pitanje gledaoca izazvalo pravu pometnju za crnim stolom. U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' a voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje jue izazvalo pravu pometnju za crnim stolom! - Zašto ne povedeš Marijanu na Rajsko - glasilo je… »
Šok obrt! Car svojim priznanjem još jednom ponizio Dalilu, ovo niko nije očekivao!

Šok obrt! Car svojim priznanjem još jednom ponizio Dalilu, ovo niko nije očekivao!

Alo 25.11.2021
Car Dalili priredio još jedno neprijatno iznenađenje. U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' a voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje: Rekao si Maji da voliš Dalilu, da li iskreno voliš Dalilu? - glasilo je pitanje. - Evo ja sam shvatio da… »
Dalilina šokantna ispovest! Zadrugarka otkrila kog muškarca voli nakon svega što joj se izdešavalo u Zadruzi

Dalilina šokantna ispovest! Zadrugarka otkrila kog muškarca voli nakon svega što joj se izdešavalo u Zadruzi

Alo 25.11.2021
U sve se umešao i Lepi Mića. U toku emisije ''Pitanja gledalaca'', voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje Dalili Dragojević: - Je li realno da ti još uvek voliš Cara - glasilo je pitanje. Printscreen - Realno je...Kad vratim film aj ne mogu… »
Očitala im bukvicu Maja bez ustezanja sve Filipove devojke ponizila nikad gore: Znam ja ko mu se sve nabacivao!

Očitala im bukvicu Maja bez ustezanja sve Filipove devojke ponizila nikad gore: Znam ja ko mu se sve nabacivao!

Alo 25.11.2021
Maja bez dlake na jeziku ni jednu Filipovu devojku nije štedela. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković. Zašto si naručila Dalili pesmu "Zakuni se u ku*vu?"? - glasilo je… »

Vesti dana »