Povezane vesti
Karleuša otkrila koga će poljubiti u ponoć: Pevačica najavila novogodišnji spektakl!
Večernje novosti 25.11.2021
Foto Instagram/karleusastar - Najviše volim da nastupam u Beogradu. Uskoro se vidimo i ispred Skupštine za Novu godinu. Ja mogu da kažem da spremamo nešto što će biti pandan koncertu na Tajms skveru i mogu da kažem da će Beograd u ponoć poslati… »
Karleuša najavila novogodišnji spektakl! Biće kao na Tajms skveru, a njih će poljubiti tačno u ponoć!
Kurir 25.11.2021
Diva Jelena Karleuša privlači pažnju gde god da se pojavi, a na poslednjem u nizu nastupa ponovo je provocirala svojim seksipilnim stajlingom. Ona se pred novinarima pojavila u žutom tigrastom odelu, sa modernom jaknom u istom dezenu, a ono što je… »
Vesti dana »

(Foto,video): Završen protest studenata u blokadi i sindikata ispred Vlade Srbije, organizovan protest povodom 1. maja
Blic pre 15 minutajoš 98 povezanih

"Čuo je da zovu u pomoć, odmah je pritrčao da pomogne": Vladimir hteo da spase komšije kod Topole, pa nastrado
Mondo pre 1 satjoš 65 povezanih

(Foto, video): Novi šatori ispred Skupštine Srbije, muzika, roštilj i slatkiši: Postavljen i košarkaški teren, došlo do incidenta u blizini zgrade parlamenta
Blic pre 15 minutajoš 34 povezane

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 15 minutajoš 17 povezanih

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih