Povezane vesti

Telo ubijenog vozača i dalje na mestu zločina! Najnoviji detalji krvoprolića kod Dečana (foto)

Večernje novosti 26.11.2021
Foto: Printscreen Facebook/Kallxo.com Kako javlja "Kallko", telo vozača koji je nastradao i dalje se nalazi na mestu zločina. Na lice mesta očekuje se dolazak ekipe medicinskih veštaka, koja će izvući telo. Pored vozača, poginula su dva učenika… »

Sreća u nesreći: Jedan broj učenika izašao pre pucnjave kod Dečana

Večernje novosti 26.11.2021
Foto: Printscreen Facebook/Kallxo.com - Bilo je osam ljudi, što znači da je autobus saobraćao od Đakovice do Dečana, i preko sela Glođane, ali je jedan broj učenika izašao u drugim selima, rekao je Gaši za KlanKosova. On je dalje saopštio da je… »

Oglasio se gradonačelnik Dečana: Dečak i devojčica preminuli u bolnici, vozač na licu mesta

Večernje novosti 26.11.2021
Foto: Printskrin - Vozač je preminuo na licu mesta, dok su dva učenika preminula u bolnici - rekao je Ramosaj. Ramosaj je rekao da je autobus prevozio đake od Đakovice do Dečana. Foto: Фото: Принтскрин POGLEDAJ GALERIJU On je naveo da… »

Napad u glođanu: Tri sumnjiva traga

Večernje novosti 26.11.2021
Foto: A. Stanković Prema izvorima Indeksonlajna, napad je izveo osumnjičeni, koji je u trenutku napada bio maskiran i opremljen automatskim oružjem iz kojeg je, kako se sumnja, pucao u pravcu autobusa. Indeksonline takođe saznaje da se istrage o ovom… »

Dramatičan snimak iz bolnice: Trenutak dovoženja ranjene dece u pucnjavi kod Dečana (video)

Večernje novosti 26.11.2021
Foto: Printskrin Mediji na albansko objavili su imena stradalih. Poginuo je vozač Gani Đokaj i učenici Ledion Hamzaj i Gentiana Mustafaj. Foto: Foto: Printskrin Youtube/ Prishtina Tirana Tetova Lajm POGLEDAJ GALERIJU Selmon Beriša iz eKKMF-a Dečana… »

Vesti dana »