Повезане вести

Светислав Пешић скреће пажњу пред Белгију: Дуго су заједно, њихови играчи знају да играју – мислим да имамо већи потенцијал!…

Светислав Пешић скреће пажњу пред Белгију: Дуго су заједно, њихови играчи знају да играју – мислим да имамо већи потенцијал!…

Хот спорт 27.11.2021
Требало би да то буде лакши меч него против Летоније. Кошаркашка репрезентација Србије ће у недељу од 15.30 одмерити снаге са селекцијом белгије, у другом колу квалификација за СП. Орлови су у првом колу савладали Летонију у… »
Имамо потенцијал, али морамо да га покажемо: Селектор Пешић упозорава пред Белгију - Ми немамо то што имају они...

Имамо потенцијал, али морамо да га покажемо: Селектор Пешић упозорава пред Белгију - Ми немамо то што имају они...

Мондо 27.11.2021
Орлове у недељу очекује још једна важна утакмица. Орлове у недељу очекује још једна важна утакмица. Кошаркаши Србије су после доста мука успели да упишу победу против Летоније у квалификацијама за Светско првенство, а у недељу… »
Пешић: Белгија је искуснији итм, позвали смо Петрушева због повреде Смаилагића

Пешић: Белгија је искуснији итм, позвали смо Петрушева због повреде Смаилагића

Нова 27.11.2021
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић изјавио је да нашу селекцију у недељу у гостима против Белгије очекује врло неизвесна утакмица. „Белгија је екипа која игра дуго заједно, врло дисциплиновано и добро организовано. Имају… »
Пешић пред Белгију: Имамо већи потенцијал и таленат, али то треба и показати

Пешић пред Белгију: Имамо већи потенцијал и таленат, али то треба и показати

Бета 27.11.2021
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је данас да очекује неизвесну утакмицу против Белгије у квалификацијама за Светско првенство, али је и истакао да његова екипа има већи потенцијал који мора да… »

Вести дана »