Повезане вести
Нападачи с чекићем и моткама нису процесуирани, у чије су шкоде ушли – не зна се
Н1 Инфо 29.11.2021
Представници власти углавном осуђују инцидент у Шапцу, када је Драган Миловановић ударао човека који се налазио на багеру. Међутим, још нема одговора да ли ће бити процесуирани маскирани људи са палицама који су тукли грађане… »
"Багер у Шапцу није кренуо кроз гомилу": Брнабић: Ишао је два-три километра на сат
Блиц 29.11.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да багер у Шапцу "није кренуо кроз гомилу" и оценила да је он ишао "два-три километра на сат да случајно неког не би повредио". - Он (возач) је багером ишао буквално, ја мислим… »
Брнабић: Полицајац из Београда само радио свој посао, багер се није залетео
Нова 29.11.2021
Багер је ишао два-три километара на сат, полако и како ви мислите да се он залетео међу учеснике протеста, запитала је данас премијерка Србије Ана Брнабић гостујући на ТВ Хепи, а на питање водитељке да ли је возач багера… »
Брнабић: Ограничавање слободе кретања је противзаконито
РТВ 29.11.2021
БЕОГРАД - Председница Владе Србије и потпредседница СНС-а Ана Брнабић, изјавила је да протести током којих су блокирани путеви нису били пријављени и истакла да је ограничавање слободе кретања противзаконито Брнабић је… »
Брнабић: Багер у Шапцу није кренуо кроз гомилу, ишао два-три километра на сат
Н1 Инфо 29.11.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да багер у Шапцу "није кренуо кроз гомилу" и оценила да је он ишао "два-три километра на сат да случајно неког не би повредио". „Он (возач) је багером ишао буквално, ја мислим… »
Вести дана »
Шта руски медији пишу о ситуацији око НИС-а: Вучић упозорава да је спреман да „подвуче црту“
Нова пре 5 минутајош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних