Povezane vesti
Iskusni trener posle decenije opet u Srbiji, i Brđovićev sin u stručnom štabu
Nova 29.11.2021
Iskusni stručnjak Željko Bulatović novi je trener odbojkaša Radničkog, saopštio je klub iz Kragujevca. Bulatović je na mestu prvog trenera zamenio Dragana Kobiljskog, sa kojim je klub sporazumno raskinuo ugovor. „Veoma sam zadovoljan što sam postao… »
Željko bulatović preuzeo kormilo Radničkog: Trofejni odbojkaški trener se posle devet godina vratio u Srbiju
Večernje novosti 29.11.2021
Foto: Ilustracija Trofejni stručnjak se 2012. otisnuo u inostranstvo, prvo kao pomoćnik selektora ženske selekcije Zorana Terzića u Omsku (Rusija), Trgovištu (Rumunija), Voleru (Švajcarska), Dinamu (Rusija) i Fenerbahčeu (Turska). Poslednjih godinu i po… »
Vesti dana »
Protest zbog incidenta kod Pravnog fakulteta u Beogradu, povređeni penzioner stabilno
BBC News pre 31 minutajoš 28 povezanih
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih
I Bogoljub Karić „merka“ Niš: Mi, industrijalci i preduzetnici Srbije, spremni smo da ponudimo uslove koji se ne odbijaju
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih