Povezane vesti

Došlo do opuštanja u vakcinaciji

Politika 30.11.2021
Koordinator punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je danas da su sada manje gužve na punktovima nego što su bile krajem oktobra, navodeći da čim počne da pada broj”. Kako je rekao za TV Pink, „umesto da pojačamo… »

Bekić: Došlo do opuštanja u vakcinaciji, na Kriznom štabu i o skijalištima, odgovorno na slavama

Danas 30.11.2021
Koordinator punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je danas da su sada manje gužve na punktovima nego što su bile krajem oktobra, navodeći da čim počne da pada broj inficiranih koronom tada pada i broj imunizovanih, „kao da… »

Bekić: Nije pitanje da li će, već kada će doći do zamaha broja inficiranih

N1 Info 30.11.2021
Koordinator punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je da su sada manje gužve na punktovima nego što su bile krajem oktobra, navodeći da čim počne da pada broj inficiranih koronom tada pada i broj imunizovanih, "kao da se… »

Koronavirus u Srbiji: Krizni štab će zasedati iako se “situacija smiruje”

Nedeljnik 30.11.2021
EPA-EFE/DEDI SINUHAJI Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od kovida 19 preminulo 49 osoba, a testirana su 14.444 uzorka od kojih je 2.180 bilo pozitivno. Brojevi novozaraženih niži su nego pre sedam dana. Međutim, zbog pojave novog omikron soja… »

Sutra sednica Kriznog štaba, lekare brinu slave, putnici koji dolaze u Srbiju i skijališta

Radio 021 30.11.2021
Koordinator punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu Zoran Bekić rekao je da će se na sutrašnjoj sednici Kriznog štaba razgovarati i o skijalištima. Bekić kaže da je iskustvo od prošle godine ukazivalo na veliki skok zaraženih posle odlaska na… »

Vesti dana »