Povezane vesti
"Tata, pokloni mi 100 dinara": Ognjen Amidžić podelio razgovor sa sinom koji je napunio osam godina
Večernje novosti 30.11.2021
Foto: Arhiva Amidžić, pored toga što je ostvaren na poslovnom planu, uživa u srećnom braku sa top-modelom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina Matiju. Poznati par godinama uspešno izbegava skandale i uživa u ljubavi, a njihov mezimac je plod velike… »
Amidžić podelio razgovor sa sinom i nasmejao sve! Voditelj otkrio jedinu želju koju je imao za rođendan! (foto)
Kurir 30.11.2021
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga manekenka Danijela Dimitrovska proslavili su sinu Matiji osmi rođendan. Amdižić je tom prilikom oglasio na Tviteru gde je podelio sa pratiocima šta je njegov mezimac tražio za rođendan. - Moj najdraži sin Matija… »
Vesti dana »
Starijoj meštanki Vrbasa se predstavio kao prodavac posuđa, pa joj iz stana ukrao nakit
Radio 021 pre 1 satjoš 39 povezanih
Zastrašujući snimak udara uživo! Ranjena dvojica ruskih novinara u stravičnoj eksploziji, detonacija ih bacila na zemlju! (video)
Kurir pre 15 minutajoš 184 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 2 satajoš 23 povezane