Повезане вести

Медведев победио и послао Русију на Немачку у полуфиналу Дејвис купа

Медведев победио и послао Русију на Немачку у полуфиналу Дејвис купа

Нова 02.12.2021
Дејвис куп селекција Русије савладала је репрезентацију Шведске 2:0 у четврфиналу Дејвис куп и на тај начин обезбедила пласман у полуфинале, где је од раније чека Немачка. Први поен Русима донео је Андреј Рубљов, који је након… »
Познато је када играју Србија и Хрватска: Ево шта Ђоковић каже о комшијама, очекује нас спектакл!

Познато је када играју Србија и Хрватска: Ево шта Ђоковић каже о комшијама, очекује нас спектакл!

Хот спорт 02.12.2021
Сигурно ћемо уживати. Тениска репрезентација Србије се након победе над Казахстаном пласирала у полуфинале Дејвис купа. За место у финалу, наша селекција ће морати да савлада селекцију Хрватске, која је била боља од Италије… »
Тенисери Србије у полуфиналу Дејвис купа, следи Хрватска

Тенисери Србије у полуфиналу Дејвис купа, следи Хрватска

Дневник 02.12.2021
МАДРИД: Тениска репрезентација Србије пласирала се у полуфинале Дејвис купа, пошто је синоћ у Мадриду савладала Казахстан са 2:1. Одлучујући поен Србији донели су у дублу Новак Ђоковић и Никола Ћаћић победом против Андреја… »
Ђоковић и Троицки пуцају од поноса: Најбољи светски тенисер послао посебну поруку казахстанским навијачима!

Ђоковић и Троицки пуцају од поноса: Најбољи светски тенисер послао посебну поруку казахстанским навијачима!

Хот спорт 02.12.2021
Велика победа за наш тим. Тениска репрезентација Србије се пласирала у полуфинале Дејвис купа након тријумфа над Казахстаном са 2:1. Прво је Миомир Кецмановић у маратонском мечу поражен од Кукушкина, да би потом Новак лако… »
Србија победила Казахстан и пласирала се у полуфинале Дејвис купа

Србија победила Казахстан и пласирала се у полуфинале Дејвис купа

Радио 021 02.12.2021
Тениска репрезентација Србије пласирала се у полуфинале Дејвис купа, након што су Новак Ђоковић и Никола Ћаћић победили Казахстанце Андреја Голубјева и Александра Недовјесова са 6:2, 2:6, 6:3. Србија је тако дошла до укупне… »
Кецмановић: Жао ми је што нисам донео бод Србији

Кецмановић: Жао ми је што нисам донео бод Србији

Данас 01.12.2021
Српски тенисер Миомир Кецмановић рекао је вечерас да је дао све од себе да донесе репрезентацији први бод у четвртфиналу Дејвис купа, као и да му је жао што то није успео да уради. „Било је добро, али тренутно ми то не значи… »
"Бацао сам се за сваку лоптицу,: Али..." Миомир Кецмановић разочаран што Србији није донео бод против Казахстана: "Добро сам…

"Бацао сам се за сваку лоптицу,: Али..." Миомир Кецмановић разочаран што Србији није донео бод против Казахстана: "Добро сам…

Спортал блиц 01.12.2021
Изгубио је меч у синглу у четвртфиналу Дејвис купа од Михаила Кукушкина. се потрудио да поравна резултат , па ће тако дублови у Мадриду одлучивати ко ће на мегдан Хрватима у полуфиналу овог такмичења. Кецмановић је дебитовао у… »

Вести дана »