Povezane vesti

Sahranjen Mrkonjić - Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

Politika 02.12.2021
Narodni poslanik i počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca. Mrkonjić je ispraćen uz pesmu ''Čubura'' koju je izveo Beki Bekić… »

Jedan detalj sa sahrane svima zapao za oko: Na odru kovčeg, a ispred njega Titovo i Slobino ordenje (foto)

Srbija danas 02.12.2021
Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je 27. novembra u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i… »

Održana komemoracija Milutinu Mrkonjiću: Vučić, Dačić i Divac potresnim rečima oprostili se od počasnog predsednika SPS…

Srbija danas 02.12.2021
U Skupštini grada Beograda održana je komemoracija političaru Milutinu Mrkonjiću. - Teško je čitati o svemu što je uradio. Milutin Mrkonjić je imao nešto izuzetno. Nisu njegove funkcije bile važne, on mje bio mnogo važniji od mesta koje je… »

Tužne slike iz Narodne skupštine u Beogradu: Vučić prišao Ani da izjavi saučešće, pevačica se slomila od bola

Srbija danas 02.12.2021
Jedan od govornika na današnoj komemoraciji bio je i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Pevačica Ana Bekuta preplakala je današnju komemoraciju svom emotivnom partneru Milutinu Mrkonjiću, održanoj u Domu Narodne skupštine. Ona nije… »

Sahranjen Milutin Mrkonić

N1 Info 02.12.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana. Prethodno je u centralnom holu Skupštine Srbije održana komemoracija. Njegova poslednja želja bila je da ga sahrane uz pesmu „Čubura“… »

Mnogi nisu primetili detalj na mrkinom grobu: Mrkonjić nije želeo krst već piramidu, a evo šta su mu stavili na nju! Foto…

Kurir 02.12.2021
Narodni poslanik i počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Nepregledna reka ljudi u dugoj povorci ispratila je na večni počinak počasnog predsednika SPS i nekadašnjeg… »

Sahranjen MIlutin Mrkonjić: "Putuj u večnost, dragi ćale"

B92 02.12.2021
Narodni poslanik i počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Sahrani su prisustvovali, uz porodicu, prijatelji i poštovaoci. Mrkonjić je ispraćen uz pesmu ''Čubura'' koju je izveo Beki… »

Mrkonjić ispraćen uz tužne zvuke čubure, Dačić poručio: Putuj u večnost, dragi naš ćale! Na groblje došla i supruga…

Kurir 02.12.2021
Kovčeg na odru, ispred brojni venci i ordenje, Titovo i Slobodana Miloševića, na koje je Mrkonjić bio izuzetno ponosan i sa kojim je želeo da ga sahrane. Najneutešnija Slavica Đukić Dejanović, koja ne prestaje da plače. Tu su bivši predsednici… »

(Video): Supruga Daša prvi put o mrki: "Ovo me je slomilo" - zakonita žena Milutina Mrkonjića skrhana bolom

Blic 02.12.2021
Milutin Mrkonjić danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, na Novom groblju u Beogradu, a njegova zakonita supruga Daša okupljenima je priznala da ju je Milutinova smrt izuzetno pogodila. Veliki broj prijatelja, saradnika i članova porodice… »

(Foto) sahranjen Milutin Mrkonjić: Ana Bekuta i supruga Daša jedna pored druge u suzama, spustile ruže za Mrku

Blic 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Od njega su se oprostili članovi porodice i mnogobrojni prijatelji i saradnici, kao i partnerka Ana Bekuta i zakonita supruga Dragana Daša. Milutin… »

Zakonitu suprugu Milutina Mrkonjića porodica dovela na sahranu - Daša se jedva kreće, slomljena od bola za Mrkom

Blic 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a da se poslednji put oprosti od njega došla je i supruga Daša. Dragana Daša Mrkonjić, sa kojom je Milutin proveo tri decenije u braku, nije… »

(Video) Ispraćaj mrke uz harmoniku: Novim grobljem odzvanja pesma "Čubura", svi u suzama

Blic 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini, u subotu 27. novembra, a danas se na Novom groblju u Beogradu održava sahrana. Mrka će počivati u Aleji zaslužnih građana. Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević na sahrani je odsvirao pesmu… »

Putuj u večnost dragi ćale: Ivica Dačić održao potresan govor na sahrani Milutina Mrkonjića - "Nisi nam dao vremena da ti…

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N. S. Mrkonjić je ispraćen uz pesmu ''Čubura'' koju je izveo Beki Bekić, uz pratnju harmonikaša Ace Sofronijevića. Na početku povorke, iza petokrake je bio venac sa posvetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića - "Neumornom graditelju, s… »

Zakonita supruga Milutina Mrkonjića neutešna: Nakon sahrane izgovorila ove četiri bolne reči

Srbija danas 02.12.2021
Daša i Mrkonjić bili su u odličnim odnosima. Dragana Daša Mrkonjić, zakonita supruga nekadašnjeg narodnog poslanika i počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića, nakon njegove sahrane je priznala je da ju je njegov odlazak izuzetno pogodio… »

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

RTV 02.12.2021
BEOGRAD - Narodni poslanik i počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnh poštovalaca. Mrkonjić je ispraćen uz pesmu ''Čubura'' koju je izveo Beki… »

Sahranjen Milutin Mrkonjić

Dnevnik 02.12.2021
BEOGRAD: Narodni poslanik i počasni predsednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnh poštovalaca. Mrkonjić je ispraćen uz pesmu ''Čubura'' koju je izveo Beki… »

Komemoracija Mrkonjiću: Bio je socijalista, drug, političar, Beograđanin, ali pre svega graditelj

Politika 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS-a, nekadašnjem ministru, potpredsedniku Narodne skupštine, poslaniku, inženjeru, prvom direktoru CIP-a Milutinu Mrkonjiću, danas je u Skupštini Srbije počela minutom ćutanja. Lider Socijalističke partije… »

Ovde počiva drug mrka: Ovako izgleda njegova večna kuća u Aleji (foto, kurir TV)

Kurir 02.12.2021
BEOGRAD - Počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, na mestu koje se nalazi pored grobnice Olivera Ivanovića, osnivača pozorišta "Puž" Slobodanke Cace Aleksić, žene… »

Beki Bekić ispratio mrku na večni počinak pesmom, pa zaplakao: Ivica Dačić ga snažno zagrlio, potresne scene na groblju…

Kurir 02.12.2021
Predsednika SPS i nekadašnji ministar Milutin Mrka Mrkonjić je ispraćen na večni počinak. On je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju uz tužne zvuke harmonike i pesmu "Čubura" koju je otpevao Beki Bekić a uz koju je Mrkonjić umeo… »

Sahranjen Milutin Mrkonjić, porodica neutešna: Ispraćen uz zvuke harmonike i pesmu "Čubura" (foto, video)

Mondo 02.12.2021
Mrkonjić je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Mrkonjić je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Narodni poslanika i počasnog predsednika SPS, odnosno nekadašnji ministar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u… »

Mrkonjić sahranjen uz pesmu Bekija Bekića: To mu je bila poslednja želja VIDEO

Nova 02.12.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana. Njegova poslednja želja bila je da ga sahrane uz pesmu "Čubura", koju izvodi pevač Beki Bekić. „Viđate li moju majku što na nebu živi… »

Sahranjen Milutin Mrkonjić

RTS 02.12.2021
Narodni poslanik i počasni predsednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca. Na početku povorke, iza petokrake, je venac sa posvetom predsednika Srbije… »

Sahranjen Milutin Mrkonjić: Brojni prijatelji i porodica ispratili Mrku na večni počinak (foto/video)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N.Skenderija Porodica i prijatelji, ali i mnogobrojni poštovaoci Mrkinog lika i dela, kao i simpatizeri Socijalističke partije Srbije pristigli su na Novo groblje. Foto: Фото: Н. П. POGLEDAJ GALERIJU Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo… »

Aplauz za mrku: Prijatelji, partijske kolege i porodica odali poslednju počast političaru (video)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N. S. Mrka će počivati u Aleji zaslužnih građana. Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević na sahrani je odsvirao pesmu Bekija Bekića "Čubura", koja je bila jedna od Mrkonjićevih omiljenih. Govor na sahrani držao je Ivica Dačić. Mrki je… »

Bekuta slomljena od tuge: Pevačica plače kraj groba - unuci je pridržavaju (foto/video)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N. Skenderija NJegovu smrt teško je podnela - danima je neutešna, ne prestaje da plače, što je teško palo svima koji su danas došli na sahranu da joj izjave saučešće. Foto: Фото: Н. Скендерија POGLEDAJ GALERIJU Uplakana… »

Tužan prizor na mrkonjićevoj sahrani! Bekuta uplakana prima saučešće, a unuci se ne odvajaju od nje (foto)

Mondo 02.12.2021
Ana Bekuta došla je na Novo groblje u Beogradu kako bi ispratila svog dugogodišnjeg partenar Milutina Mrkonjića na večni počinak. Ana Bekuta došla je na Novo groblje u Beogradu kako bi ispratila svog dugogodišnjeg partenar Milutina Mrkonjića na… »

Estrada na sahrani milutina mrkonjića: Evo ko je sve došao da kaže poslednje zbogom, Mirko Kodić neutešan tuga na novom…

Kurir 02.12.2021
Pevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gde je danas sahranjen njen partner, političar Milutin Mrkonjić. Nakon nje stigli su harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, Milica Pavlović, Dragan Kojić… »

Ceca Ražnatović stigla na Novo groblje: Čvrsto zagrlila Bekutu, a crnim naočarima pokušala da sakrije tugu (foto)

Kurir 02.12.2021
Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Novom groblju na sahrani Milutina Mrkonjića. Ona je prišla Ani Bekuti pa ju je čvrsto zagrlila, a crnim naočarima je pokušaa da prekrije tugu i bol, a Bekuti je pružila reči podrške. Kada je stigla na Novo… »

Pola estrade došlo na Mrkinu sahranu da uteši Anu Bekutu

Nova 02.12.2021
Ispred kapele na Novom groblju u Beogradu, pevačica Ana Bekuta sa članovima svoje porodice prima šaučešće. Sahrana Milutina Mrkonjića obaviće se u 15 sati u Aleji zaslužnih građana. Ana Bekuta, koja je 10 godina živela sa Milutinom Mrkonjićem… »

Ovog deku su primetili svi na mrkinoj sahrani: Jedva stoji, ali je bio rešen da Milutina Mrkonjića isprati na večni počinak…

Srbija danas 02.12.2021
Na Novom groblju okupio se veliki broj ljudi kako bi Mrkonjića ispratili na večni počinak. Na sahrani Milutina Mrkonjića pojavio se i veliki broj simpatizera, ne samo stranke čiji je počasni predsednik bio, već i onih koji su cenili njega kao… »

Ceca grli Anu, goca lije suze: Estrada uz Anu Bekutu u najvećoj boli (foto)

Mondo 02.12.2021
Neutešnu Anu Bekutu grle kolege i prijatelji. Neutešnu Anu Bekutu grle kolege i prijatelji. Na sahrani Milutina Mrkonjića skupio se veliki broj javnih ličnosti koji je došao da se poslednji put oprosti od političara, ali i da pruže podršku… »

Koji srpski političari su došli na sahranu Milutina Mrkonjića

Nova 02.12.2021
Veliki deo srpske političke scene danas je prisustvovao sahrani preminulog političara Milutina Mrkonjića na Novom groblju u Beogradu. Smrt Milutina Mrkonjića okupila je i pojedina lica iz srpske političke prošlosti koja dugo nismo videli u javnosti… »

Komemoracija milutinu mrkonjiću: Vučić, Dačić i Divac održali potresne govore - "Opraštamo se od neponovljivog čoveka"…

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: Z.J.Mačak - Teško je čitati o svemu što je uradio. Milutin Mrkonjić je imao nešto izuzetno. Nisu njegove funkcije bile važne, on je bio mnogo važniji od mesta koje je zauzimao. Kao direktor CIP-a okupio bi sve direktore. - Ono što je kod… »

Potresna scena na sahrani: Sestra Milutina Mrkonjića skrhana bolom - jedva stoji na nogama (foto)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N. P. NJegova sestra Nada skrhana je od bola, pa je na sahrani jedva stajala na nogama. Foto: N. P. Na Novom groblju se okupilo mnogo ljudi, Mrkini saradnici, prijatelji i porodica došli su kako bi mu odali poslednju počast. Foto: Фото: Н… »

Toma Nikolić plače na mrkinoj sahrani: Bivši predsednik Srbije stigao da oda poslednju počast Milutinu Mrkonjiću (foto)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: S.K. Na sahranu počasnom predsedniku SPS-a stigao je i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Foto: Фото: Н.П. POGLEDAJ GALERIJU Veliki broj poštovalaca lika i dela Milutina Mrkonjića, porodica i prijatelji okupili su se na Novom… »

Venac crvenih ruža na sanduku: Istaknuta odlikovanja koja je počasni predsednik SPS-a dobio za života (foto)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N. Skenderija Porodica, prijatelji i partijske kolege su se okupili na Novom groblju. Među prisutnima je i Mrkonjićeva dugogodišnja partnerka Ana Bekuta, koja je na sahranu došla sa sinom. Kako je ranije najavljeno, Mrkonjić će biti sahranjen… »

Karleuša u suzama na mrkinoj sahrani: Pevačica sa crnom trakom na ruci - grlila Anu Bekutu (foto)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: S.K. Karleuša je došla u društvu svog menadžera Zorana Birtaševića, obučena u svedenu odevnu kombinaciju, sa crnom trakom na ruci. Foto: Фото: Н. П. POGLEDAJ GALERIJU Pevačica je izjavila saučešće Ani Bekuti, sa kojom se i plačući… »

Ovde će počivati Milutin Mrkonjić: Reka ljudi slila se do Novog groblja i uputila poslednji pozdrav političaru (foto/video)

Srbija danas 02.12.2021
Porodica i prijatelji, ali i mnogobrojni poštovaoci Mrkinog lika i dela, kao i simpatizeri socijalističke partije Srbije već su pristigli na Novo groblje. Porodica i prijatelji, ali i mnogobrojni poštovaoci Mrkinog lika i dela, kao i simpatizeri… »

Toma Nikolić uplakan na Mrkinoj sahrani VIDEO

Nova 02.12.2021
Na sahrani počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika Milutina Mrkonjića pojavio se i bivši predsednik Tomislav Nikolić. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dužeg vremena. Među mnogobrojnim viđenim ličnostima iz političkog… »

Ceo SPS na Novom groblju: Sahrana Milutina Mrkonjića, Bekuta prima saučešće

Nova 02.12.2021
Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštila je Socijalistička partija Srbije. Izjave saučešća su od 13:30 časova ispred kapele, a sahrana je u 15 časova. Porodica, prijatelji, kolege i… »

"Ostao si u mojim mislima i sećanjima zauvek": Supruga Daša se potresnim rečima oprostila od Milutina Mrkonjića

Blic 02.12.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Supruga Milutinina Mrkonjića, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je jutros… »

"Viđate li moju majku, što na nebu živi sama": Mrkonjić je stalno plakao uz ovu pesmu, biće ispraćen kao boem

Blic 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini, u subotu 27. novembra. Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, a sahrana će biti na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. Ivica Dačić, koji je… »

Ana Bekuta skrhana od bola! Jedva stoji na groblju, unuci je pridržavaju!

Svet & Skandal 02.12.2021
Pevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gde će danas biti sahranjen njen partner, političar Milutin Mrkonjić. Ana Bekuta je stigla sa porodicom – sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki… »

Bekuta se slomila kad je ugledala Jelenu Karleušu: Suze i jecaji na Novom groblju, jk ne može da sakrije tugu (foto)

Kurir 02.12.2021
Pevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gde će danas biti sahranjen Milutin Mrkonjić, a kada je ugledala Jelenu Karleušu briznula je u plač. Naime, Jelena se pojavila kako bi pružila podršku Ani Bekuti, pa ju je… »

Bivši predsednik se oprašta od Mrkonjića: Toma Nikolić uplakan na Novom groblju (foto)

Srbija danas 02.12.2021
Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji se retko pojavljuje u javnosti, stigao je na Novog groblje kako bi se oprostio od počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića. Na Novom Groblju se okupilo mnogo ljudi, Mrkini saradnici, prijatelji i… »

Mrkonjićevu sestru nadu noge ne drže: Nema od bola sela pored kovčega (foto)

Kurir 02.12.2021
BEOGRAD - Nada, sestra pokojnog Milutina Mrkonjića, nema od bola sela je pored bratovljevog kovčega. Ljudi su joj prilazili, izjavljivali saučešće. Među partijskim saborcima, najneutešnija je bila Slavica Đukić Dejanović, koja nije prestajala da… »

Šabanova udovica jeca zbog mrke: Goca prišla Bekuti da joj izjavi saučešće, a onda su zakukale na sav glas (foto)

Kurir 02.12.2021
Gordana Šaulić, udovica Šabana Šaulića, stigla je na Novo groblje na sahranu političara Milutina Mrkonjića. Šaulićka je došla u crnoj bundi, tugu nije mogla da sakrije zbog Mrkinog odlaska, a kada je prišla Ani Bekuti kako bi joj izjavila… »

Potresna scena s groblja: Ana Bekuta plače u Karleušinom zagrljaju VIDEO

Nova 02.12.2021
Na beogradskom Novom groblju danas su se okupili pripadnici političke i estradne scene kako bi odali počast preminulom počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku. Među onima koji su došli da izjave saučešće porodici našla se i pevačica Jelena… »

Ana Bekuta jecala u karleušinom zagrljaju: Jelena svim srcem uz koleginicu, velikim šeširom sakrila uplakano lice! Foto

Mondo 02.12.2021
Jelena Karleuša stigla na sahranu Milutina Mrkonjića. Jelena Karleuša stigla na sahranu Milutina Mrkonjića. Nakon komemoracije Milutinu Mrkonjiću koja je održana u centralnom holu Doma Narodne skupštine, broja poznata lica sa javne scene okupila su… »

Estrada se POZDRAVLJA od Mrke! Uz Anu su Goca Šaulić, Karleuša, Keba! Čak je došao i Titov unuk!

Svet & Skandal 02.12.2021
Sahrana Milutina Mrkonjića Mrke je u toku, u teškom stanju, uplakana i skrhana Ana Bekuta prima saučešća velikog borja ljudi, među kojima su i njena kolege sa estrade. Uz njih, okupio se ogroman broju ljudi koji su hteli da odaju počast Mrki. Nakon… »

Ana Bekuta slomljena na izjavi saučešća: Pevačica roni suze na sahrani Mrkonjića, unuci se ne odvajaju od nje

Blic 02.12.2021
Pevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gde će danas biti sahranjen njen partner, političar Milutin Mrkonjić. Ana Bekuta je stigla sa porodicom - sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki… »

Karleuša i Ceca se ponovo srele: Potresne scene na sahrani Milutina Mrkonjića

Nova 02.12.2021
Iako se ljute rivalke, pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, uglavnom sreću po sudovima zbog međusobnih optužbi, danas su se ponovo srele u drugačijem okruženju, svega drugi put posle više od deset godina. Karleuša i Ceca… »

"Srbija ti je uvek bila pre svega" Predsednik upisao dirljive reči o Mrkonjiću u knjigu žalosti

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: S. Rovčanin Vučić je u Knjigu žalosti upisao: "Srbija ti je uvek bila ispred svega. Srbija u kojoj niču putevi, pruge, čitavi novi gradovi, bila ti je i san i cilj za koji si se tako energično borio. Tvoja snaga i šarm plenili su sve, čak i… »

Komemoracija Mrkonjiću: Najveći drug među gospodom i najveći gospodin među drugovima

Novi magazin 02.12.2021
Na komemoraciji počasnom predsedniku Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutinu Mrkonjiću (1942 - 2021), koja je danas održana u Skupštini Srbiji, istaknuto je da je otišao najveći drug među gospodom i najveći gospodin među drugovima. Počast… »

Vučić na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću: Imao je nešto izuzetno VIDEO/FOTO

B92 02.12.2021
Danas se u Skupštini grada Beograda održava komemoracija političaru Milutinu Mrkonjiću. O životu i radu Milutina Mrkonjića govorili su predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i proslavljeni sportista Vlade Divac, i predsednik Narodne skupštine… »

Komemoracija Milutinu Mrkonjiću u Skupštini Srbije

RTS 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS-a, nekadašnjem ministru, potpredsedniku Narodne skupštine, poslaniku, inženjeru, prvom direktoru CIP-a Milutinu Mrkonjiću održana je u Skupštini Srbije. Lider Socijalističke partije Srbije i predsednik Narodne… »

(Video) Ana Bekuta sa sinom i unucima u suzama: Neutešna na Mrkinoj komemoraciji, najbliži je teše

Blic 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra. Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, a Mrkonjić će zatim biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu u… »

Danas komemoracija i sahrana Milutina Mrkonjića

Politika 02.12.2021
U Skupštini Srbije danas u 11 časova biće održana komemoracija povodom smrti narodnog poslanika i počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića. Sahrana će biti u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Mrkonjić je… »

„Srbija mu je uvek bila ispred svega“: Komemoracija Milutinu Mrkonjiću u Skupštini Srbije /foto/

Sputnik 02.12.2021
U Skupštini Srbije održana je komemoracija povodom smrti narodnog poslanika i počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je Milutin Mrkonjić bio u svemu poseban čovek, neverovatne energije… »

Komemoracija Milutinu Mrkonjiću! Ane Bekuta sva u suzama!

Svet & Skandal 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću, koji je preminuo 27. novembra održava se danas u centralnom holu Doma Narodne skupštine. Među prvima je stigla Mrkina sestra Nada, koju su mnogi zamenili sa Mrkinom… »

Estrada na komemoraciji milutinu mrkonjiću: Evo ko je od poznatih došao da oda počast Mrki tuga u Skupštini Srbije

Kurir 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u 79. godini, biće sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. U Skupštini Srbije je održana komemoracija gde su se okupili njegovi saradnici, prijatelji i porodica kako bi Mrki odali poslednju… »

Političari i estrada stigli na komemoraciju: Milutinu Mrkonjiću: Bol na njihovim licima, upisuju se u knjigu žalosti

Blic 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra. Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, a Mrkonjić će zatim biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu u… »

Bekuta će mu ispuniti želju! Mrku ispraćaju uz ovu pesmu i harmoniku!

Svet & Skandal 02.12.2021
Političar i dugogodšinji partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u 79. godini, u subotu 27. novembra, biće sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih grašana. Komomaracije je održana, a svi će biti u prilicu da porodici izjava… »

Komemoracija Mrkonjiću: Najveći drug među gospodom i najveći gospodin među drugovima

Radio 021 02.12.2021
Na komemoraciji počasnom predsedniku Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutinu Mrkonjiću istaknuto je da je otišao najveći drug među gospodom i najveći gospodin među drugovima. Počast Mrkonjiću, u prisustvu brojnih prijatelja, na komemoraciji… »

Najtužniji prizor na sahrani Milutina Mrkonjića: Ana Bekuta gleda u kovčeg, jeca i plače, unuci se ne odvajaju od nje

Kurir 02.12.2021
Pevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gde će danas biti sahranjen njen partner, političar Milutin Mrkonjić. Ana Bekuta je stigla sa porodicom - sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki… »

Dirljiv gest unuka Ane Bekute na sahrani Milutina Mrkonjića FOTO

Nova 02.12.2021
Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštila je Socijalistička partija Srbije. Izjave saučešća su od 13:30 časova ispred kapele, a sahrana je u 15 časova. Sin i unuci Ane Bekute… »

Vučićev govor na komemoraciji: "Mrka je izazivao kreativni zemljotres, imao je neverovatnu energiju i šarm"

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: Z. J. Mačak Predsednik Vučić je naglasio da je Mrkonjić bio pravi Srbin, da je imao neverovatnu energiju i šarm. – Teško je pročitati sve ono što smo napisali… Imao je neverovatnu energiju i šarm. Poslednjih godinu dana sam dobio više… »

Ana Bekuta slomljena od tuge i bola: Stigla na groblje da se oprosti od Mrke - unuci se ne odvajaju od nje (foto)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: N. P. Ana Bekuta je stigla sa porodicom - sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki venac. Foto: Фото: Н. П. POGLEDAJ GALERIJU Ana Bekuta sa sinom i unucima prima saučešće. Milutin Mrkonjić biće sahranjen u… »

Sahrana milutina mrkonjića: Brojni prijatelji stigli da odaju poslednju počast (foto)

Srbija danas 02.12.2021
Porodica i prijatelji, ali i mnogobrojni poštovaoci Mrkinog lika i dela, kao i simpatizeri Socijalističke partije Srbije već su pristigli na Novo groblje. Počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u 15 časova u Aleji zaslužnih… »

Jedan projekat biće nazvan po Milutinu Mrkonjiću: Dačić u suzama održao govor, Vučić: I sada ga čujem kako kaže "Sine…

Blic 02.12.2021
U Skupštini Srbije u 11 sati počela je komemoracija političaru Milutinu Mrkonjiću, tokom koje su se od jednog od osnivača SPS i narodnog poslanika oprostili članovi porodice, prijatelji i kolege. O Mrkonjićevom životu i radu govorili su predsednik… »

Komemoracija Milutinu Mrkonjiću Predsednik Vučić: Imao je nešto izuzetno, drugačije i različito, neograničenu maštu…

Kurir 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću, koji je preminuo 27. novembra održava se danas u centralnom holu Doma Narodne skupštine. Među prvima su stigli članovi porodice, Mrkonjićeva dugogodišnja partnerka Ana… »

Komemoracija Milutinu Mrkonjiću: Porodica, prijatelji i kolege se oprostili od političara (foto, video)

Mondo 02.12.2021
Na komemoraciju Milutinu Mrkonjiću su među prvima stigli članovi porodice: Minutom ćutanja odata pčast preminulom narodnom poslaniku. Na komemoraciju Milutinu Mrkonjiću su među prvima stigli članovi porodice: Minutom ćutanja odata pčast… »

Daša je njegova prva ljubav za koju malo ko zna: Evo ko sada brine o Mrkonjićevoj ženi

Mondo 02.12.2021
Danas je komemoracija u čast Milutina Mrkonjića. Danas je komemoracija u čast Milutina Mrkonjića. Dragana Mrkonjić Daša, supruga Milutina Mrkonjića, poslednjih godina živela je u jednom beogradskom hotelu, a kako se saznaje, sada o njoj brine brat… »

Ana Bekuta uplakana u prvom redu na komemoraciji svom mrki: Sva u crnini, sin i unuci je teše niko ne može da zadrži suze…

Kurir 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu, 27. novembra, a komemoracija u njegovu čast organizovana je u Skupštini Srbije. Milutinova sestra Nada došla je među prvima na komemoraciju, a onda i… »

Vučić na komemoraciji Mrkonjiću: Kad smo se svađali, s osmehom smo se rastajali

Nova 02.12.2021
Jedan od govornika na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću, u centralnom holu Doma Narodne skupštine, bio je i predsednik Aleksandar Vučić. On je na početku obraćanja izjavio žaljenje zbog smrti počasnog predsednika SPS i narodnog poslanika, a potom je… »

Dačić se u suzama oprostio od mrke: Život Milutina Mrkonjića je život ove zemlje! Otkrio i uz koju će pesmu biti…

Kurir 02.12.2021
Predsednik Narodne skupštine i predsednik SPS Ivica Dačić kazao je danas na komemoracija počasnom predsedniku Socijalističke partije Srbije i poslaniku Milutinu Mrkonjiću, da je Mrka bio veliki graditelj i otkrio da će socijalista biti sahranjen uz… »

Uz ovu pesmu će biti sahranjen! Mrkonjić je uz nju stalno plakao - evo i zašto (foto)

Srbija danas 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u 80. godini, u subotu 27. novembra. Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, a sahrana će biti na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. Ivica Dačić, koji je… »

Viđate li moju majku što na nebu živi Uz ovu tužnu pesmu Mrka će biti ispraćen na večni počinak, a harmonika će…

Kurir 02.12.2021
Političar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u 79. godini, u subotu 27. novembra biće sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih grašana. Ivica Dačić, koji je održao govor na komemoraciji, rekao je kako će Mrka biti sahranjen uz pesmu Bekija… »

Dačić u suzama na komemoraciji mrki: Život Milutina Mrkonjića je život ove zemlje, i to onaj najlepši deo!

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: Printskrin Prvi među govornicima na komemoraciji bio je predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić. On se sa suzama na licu oprostio od svog velikog prijatelja. - Milutin je bio i komunista i socijalista, i inženjer i košarkaš… »

"Tvoja snaga i šarm plenili su sve" Predsednik Vučić se upisao u Knjigu žalosti povodom smrti Milutina Mrkonjića

Srbija danas 02.12.2021
Predsednik Vučić prisustvuje u parlamentu komemoraciji, na kojoj se okupio veliki broj Mirkonjićevih prijatelja, kolega, poštovalaca. Predsednik Aleksandar Vučić upisao se danas u Knjigu žalosti u Skupštini Srbije povodom smrti poslanika i… »

Vučić na komemoraciji: Mrka je to radio bez para - jedan projekat nosiće njegovo ime

Srbija danas 02.12.2021
Danas se u Skupštini grada Beograda održala komemoracija političaru Milutinu Mrkonjiću. O životu i radu Milutina Mrkonjića govorili su predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i proslavljeni sportista Vlade Divac, i predsednik Narodne skupštine… »

Ko sada brine o mrkonjićevoj udovici daši: Brat iz Kanade je odveo iz hotela gde je živela

Kurir 02.12.2021
Dragana Mrkonjić Daša, supruga Milutina Mrkonjića, poslednjih godina živela je u jednom beogradskom hotelu, a kako Kurir saznaje, sada o njoj brine brat iz Kanade. Podsetimo, nakon smrti socijaliste Milutina Mrkonjića, čitava javnost u Srbiji pitala… »

Počela komemoracija Milutinu Mrkonjiću, sestra utučena od tuge FOTO

Nova 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću, koji je preminuo 27. novembra održava se danas od 11 časova u centralnom holu Doma Narodne skupštine. O životu i delu Milutina Mrkonjića, kako je najavljeno, govoriće… »

Supruga Daša ovim se rečima oprostila od svog Mrke: Ostao si u mojim mislima, sećanjima, zauvek (foto)

Kurir 02.12.2021
BEOGRAD - Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Supruga Milutinina Mrkonjića, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je… »

Nikola Šainović došao na Mrkonjićevu komemoraciju (FOTO)

Nova 02.12.2021
Nikola Šainović, bivši premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije, a kojem je suđeno u Hagu zbog ratnih zločina na Kosovu, stigao je na komemoraciju preminulom političaru Milutinu Mrkonjiću Mrki. Komemoracija počasnom predsedniku SPS i… »

Vučić se upisao u knjigu žalosti na Mrkonjićevoj komemoraciji (FOTO)

Nova 02.12.2021
U Skupštini Srbije u 11 časova počela je komemoracija počasnom predsedniku Socijalističke partije Srbije i poslaniku Milutinu Mrkonjiću. Otvorena je i knjiga žalosti u koju se upisao i predsednik republike i SNS Aleksandar Vučić. O životu i delu… »

Ana Bekuta neutešna na Mrkonjićevoj komemoraciji, gleda u jednu tačku FOTO

Nova 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću održava se danas od 11 sati u centralnom holu Doma Narodne skupštine. Osim bliskih članova porodice i prijatelja, na komemorativni skup došla je i njegova dugogodišnja… »

Sva u crnini i uplakana: Ana Bekuta na komemoraciji Mrkonjiću uz podršku najmilijih (foto)

Mondo 02.12.2021
Pevačica Ana Bekuta oprašta se od svog voljenog Mrke. Pevačica Ana Bekuta oprašta se od svog voljenog Mrke. Pevačica Ana Bekuta stigla je na komemoraciju povodom smrti njenog voljenog partnera Milutina Mrkonjića Mrke koja se održava u centralnom… »

Dačić: Opraštaj od Milutina Mrkonjića je državna komemoracija

Nova 02.12.2021
Komemoracija počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću održava se danas od 11 sati u centralnom holu Doma Narodne skupštine. O životu i delu Milutina Mrkonjića, kako je najavljeno, prvo je govorio predsednik Skupštine i SPS… »

Komemoracija Milutinu Mrkonjiću: Porodica i prijatelji stižu u Skupštinu, muk i tuga

Blic 02.12.2021
Danas se u Skupštini Srbije održava komemoracija političaru Milutinu Mrkonjiću, a među prvima je stigla njegova sestra Nada. Nada se pojavila u crnini i sela je u prvi red. Nju je za ruku držala prijateljica, a u sali se okupljaju i ostali članovi… »

Šaulići stigli na komemoraciju posvećenu mrki: Goca sva u crnini došla sa sinom Mihajlom da kaže poslednje zbogom (foto)

Kurir 02.12.2021
Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini, a komemoracija posvećena njemu počela je centralnom holu Doma Narodne skupštine. Milutinova sestra Nada došla je među prvima na komemoraciju, a onda i Mrkina dugogodišnja partnerka, pevačica Ana Bekuta… »

Vučić se upisao u knjigu žalosti: Predsednik stigao na komemoraciju Milutinu Mrkonjiću (Foto)

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: Z. J. Mačak U Skupštini Srbije otvorena je i knjiga žalosti u koju se upisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Foto: Z.J.Mačak Podsetimo, počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić… »

Jedina nije došla na komemoraciju! Bila je posebna žena u Mrkonjićevom životu, evo kako se oprostila (foto)

Srbija danas 02.12.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Njegova supruga, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je jutros izašla u… »

Potresna scena na komemoraciji: Dačić u suzama držao govor - "opraštamo se od neponovljivog čoveka"

Srbija danas 02.12.2021
U Skupštini Srbije danas u 11 časova održava se komemoracija povodom smrti narodnog poslanika i počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića. Predsednik Narodne skupštine Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić u suzama je rekao da mu je teško da… »

Ana Bekuta sva utučena zbog mrkine smrti: Ne skida crninu, ne prestaje da plače, a evo gde će sedeti na komemoraciji

Kurir 02.12.2021
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Pre sahrane, koja je zakazana po podne, u Skupštini Srbije će biti obavljena komemoracija… »

Sutra sahrana Milutina Mrkonjića u Aleji zaslužnih građana

Danas 02.12.2021
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije i narodni poslanik Milutin Mrkonjić biće sahranjen sutra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštila je večeras Socijalistička partija Srbije. Izjave saučešća su od 13:30… »

Vesti dana »