Povezane vesti
Flekenštajn: Razumem razočaranje, ali mi nismo pregovarači već posrednici
N1 Info 02.12.2021
Razumem razočaranje onih koji misle da je moglo više da se uradi, ali ne mislim da smo mi odgovorni za to, jer nismo pregovarači, već posrednici, izjavio je evropski posrednik u međupartijskom dijalogu Knut Flekenštajn. Flekenštajn je za najnoviji broj… »
Flekenštajn: Opozicija nas videla kao svoje zagovornike u dijalogu, a to nije naš posao
Beta 02.12.2021
Evropski posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima Knut Flekenštajn (Fleckenstein) izjavio je da je deo opozicije u Srbiji predstavnike Evropskog parlamenta tokom razgovora video kao svoje zagovornike, ali da to nije bio njihov posao… »
Flekenštajn: Razumem razočaranje oko pregovora, ali mi smo bili samo posrednici
Nova 02.12.2021
Evropski posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima Knut Flekenštajn (Fleckenstein) izjavio je da je deo opozicije u Srbiji predstavnike Evropskog parlamenta tokom razgovora video kao svoje zagovornike, ali da to nije bio njihov posao… »
Vesti dana »
Ispred Specijalnog suda u Beogradu mediji i građani čekaju početak suđenja Selakoviću
Serbian News Media pre 6 minutajoš 34 povezane
Sutra ističe rok za legalizaciju objekata: Advokat otkriva šta se dešava ako zakasnite i može li država da vam oduzme nekretninu
Kurir pre 10 minutajoš 25 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka: Kako sprečiti bolest pre prvih simptoma
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, važno da građani vide da se ništa ne krije
RTK pre 35 minutajoš 20 povezanih
Prve slike lokala bivšeg muža Kaje Ostojić koji je uništen: Policija ispred objekta, srča svuda po ulici, unutra pokriveno sve najlonima
Blic pre 30 minutajoš 18 povezanih