Povezane vesti
Flekenštajn: Razumem razočaranje, ali mi nismo pregovarači već posrednici
N1 Info 02.12.2021
Razumem razočaranje onih koji misle da je moglo više da se uradi, ali ne mislim da smo mi odgovorni za to, jer nismo pregovarači, već posrednici, izjavio je evropski posrednik u međupartijskom dijalogu Knut Flekenštajn. Flekenštajn je za najnoviji broj… »
Flekenštajn: Opozicija nas videla kao svoje zagovornike u dijalogu, a to nije naš posao
Beta 02.12.2021
Evropski posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima Knut Flekenštajn (Fleckenstein) izjavio je da je deo opozicije u Srbiji predstavnike Evropskog parlamenta tokom razgovora video kao svoje zagovornike, ali da to nije bio njihov posao… »
Flekenštajn: Razumem razočaranje oko pregovora, ali mi smo bili samo posrednici
Nova 02.12.2021
Evropski posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima Knut Flekenštajn (Fleckenstein) izjavio je da je deo opozicije u Srbiji predstavnike Evropskog parlamenta tokom razgovora video kao svoje zagovornike, ali da to nije bio njihov posao… »
Vesti dana »
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 40 povezanih
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 13 minutajoš 34 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 33 minutajoš 29 povezanih
Hitno upozorenje za Beograd! Sklanjajte se sa ulice, u naredna dva sata haos!
Telegraf pre 48 minutajoš 73 povezane
Mali: Ekonomski paket pomoći koji je najavio Vučić biće na jesen ove godine
Radio 021 pre 3 satajoš 51 povezana