Povezane vesti
Flekenštajn: Razumem razočaranje, ali mi nismo pregovarači već posrednici
N1 Info 02.12.2021
Razumem razočaranje onih koji misle da je moglo više da se uradi, ali ne mislim da smo mi odgovorni za to, jer nismo pregovarači, već posrednici, izjavio je evropski posrednik u međupartijskom dijalogu Knut Flekenštajn. Flekenštajn je za najnoviji broj… »
Flekenštajn: Opozicija nas videla kao svoje zagovornike u dijalogu, a to nije naš posao
Beta 02.12.2021
Evropski posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima Knut Flekenštajn (Fleckenstein) izjavio je da je deo opozicije u Srbiji predstavnike Evropskog parlamenta tokom razgovora video kao svoje zagovornike, ali da to nije bio njihov posao… »
Flekenštajn: Razumem razočaranje oko pregovora, ali mi smo bili samo posrednici
Nova 02.12.2021
Evropski posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima Knut Flekenštajn (Fleckenstein) izjavio je da je deo opozicije u Srbiji predstavnike Evropskog parlamenta tokom razgovora video kao svoje zagovornike, ali da to nije bio njihov posao… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: konstruktivni razgovori, najave sankcija i planovi za nove susrete
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 68 povezanih

Navijači Leha se poigrali sa imenom Crvene zvezde: Pogledajte koreografiju i vatromet Poljaka
Kurir pre 33 minutajoš 40 povezanih

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 1 satjoš 179 povezanih

Važna informacija za grobare: Evo kako navijači Partizana mogu do ulaznica za revanš sa Hibernijanom
Kurir pre 2 minutajoš 31 povezana