Повезане вести
Вучић у Горњим Недељицама: Дошао сам да саслушам све проблеме и примедбе на Рио Тинто
Политика 04.12.2021
Хоћете ли рудник или не, одлуку ћете донети ви, поручио председник Србије грађанима Јадра. Мештани Јадра окупили су се данас у Горњим Недељицама код Лознице, како би са председником Србије Александром Вучићем разговарали о… »
За све који су бринули, стигли смо
Политика 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић, који ће данас разговарати са грађанима у месту Горња Недељица, стигао је до места Коренита где ће са мештанима Горње Недељице отворити цивилизовани разговор, а не језиком улице и насиља … »
Вучић: Дошао сам да слушам и решимо бар део проблема ВИДЕО)
Вести онлине 04.12.2021
Нисам дошао да држим било какве говоре, већ да причам са мештанима о проблемима и видимо да ли можемо да их решимо, поручио је данас у Горњим Недељицама председник Србије Александар Вучић. Председник је, у обраћању испред… »
Председник Србије за измене закона о експропријацији
Слободна Европа 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће пробати да се ангажује уради нови Закон о изменама и допунама закона о експропријацији, који би по хитној процедури ушао у Скупштину. Он је у Горњим Недељицама у западној… »
Председник Вучић разговарао у Горњим Недељицама са мештанима јадарског краја о пројекту "Рио Тинто"
РТС 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић, у селу Горње Недељице, разговарао са грађанима 12 села јадарског краја који су највише забринути због истраживања која обавља компанија "Рио Тинто". 04. 12. 2021. 19:45 Извештај Славице… »
Вучић у обиласку моста на Сави: На путу за Горње Недељице, председник разговарао са радницима и обишао радове на овој деоници…
Србија данас 04.12.2021
Председник обилази Мост на Сави. Како је претходно најављено, председник би од 15 часова требало да разговара са свим заинтересованим грађанима са подручја 12 села Јадарског краја, у којима постоји највиши степен забринутости… »
Вучић за доношење измена Закона о експропријацији (ВИДЕО)
Данас 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је у Горњим Недељицама да ће пробати да направи нови Закон о изменама и допунама закона о експропријацији, који би по хитној процедури ушао у Скупштину, како би могао да буде усвојен пре… »
Вучић: Обећавам, разговараћу са Рио Тинтом, не смеју да мисле само на профит
Нова 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће разговарати са компанијом Рио Тинтом да не праве депонију између Јадра и Корените, као и да не смеју да рачунају само на свој профит, већ и на живот и здравље људи на… »
Вучић са мештанима у Горњим Недељицама: Земљу вам не одузима држава, земљу сте продавали ви приватној компанији "Рио Тинто"…
Блиц 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић данас је обишао западну Србију, пре свега Горње Недељице, где је разговарао са мештанима 12 села јадарског краја, у којима постоји највиши степен забринутости због истраживања која врши… »
Председник Вучић у горњим недељицама о Рио тинту: Лично ћу да будем ангажован око овога што се дешава са јаловиштем и…
Курир 04.12.2021
Председник Србије, Александар Вучић, стигао је у Горње Недељице, где тренутно разговара са грађанима из околних 12 села Јадранског краја, због забринутости око истраживања која врши компанија Рио Тинто. "Лично ћу да будем… »
Вучић причао са грађанима о Рио тинту: Тражићу да се депонија склони, најбитније здравље људи
Мондо 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас мештанима у Горњим Недељицама са поруком да је дошао да их чује и саслуша, а између осталог споменуо је и актуелну тему - "Рио Тинто". Председник Србије Александар Вучић… »
Вучић са народом у горњим недељицама: "Хоћете ли рудник, или не - ви ћете донети одлуку" (фото/видео)
Вечерње новости 04.12.2021
Фото: Принтскрин ТВ Пинк Председник је након излагања мештана одговарао на питања мештана 18 села Јадарске долине који су дошли да причају са њим. - Најпре, Велико Село и мост на Јадру, урадићемо у најкраћем могућем року… »
"ХАЈДЕ, ПРОЂИ"! Мајка истурила бебу у колицима пред аутомобил у блокади (видео)
Фото: Принтскрин/Твиттер/ЛазиДетектор Мајка детета које је у дечијим колицима потура своје дете пред браник аутомобила и виче "Хајде, прођи"! МАЈКА ИСТУРИЛА СВОЈУ БЕБУ ПРЕД АУТОМОБИЛ! Докле иде лудило ђиласоваца и фејк еколога… »
Мештани Јадра Вучићу пренели став о пројекту Рио Тинта, путевима, пословима...
РТВ 04.12.2021
ГОРЊЕ НЕДЕЉИЦЕ - Мештани Јадра, који су се данас у Горњим Недељицама окупили како би са председником Александром Вучићем разговарали о потенцијалној експлоатацији рудника у том крају и пројекту Рио Тинта, и пренели му да су… »
Вучиц́ у Горњим Недељицама: „Дошао сам све да вас саслушам“ /видео/
Спутник 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучиц́ разговара са мештанима Јадра у Горњим Недељицама. Он је пре тога свратио у Шабац да обиђе радове на мосту, недалеко од места где је био нападнут багериста. „Није наш посао да блокирамо, вец́… »
Вучић за измене и допуне закона о експропријацији: Није донет због Рио Тинта
Фото: Принтсцреен/Пинк - Мој предлог за вас је да пробамо, пошто закон није противуставан, потписао бих га, крајњи рок је 10. децембар, а да пре тога направимо нови закон и да иде по хитној процедури, да га усвојимо пре Нове… »
Вучић обећао у горњим недељицама: Тражићу да Рио Тинто склони депонију и јаловиште, бићемо врло оштри и одлучни
Фото: Принтсцреен/Пинк - Сви сте ми говорили о депонији и одлагалишту, и то је оно што највише угрожава људе. Ту је дошло до промене и као што знате, а и сами сте рекли, пре 18 година сте хлебом и сољу дочекали Рио Тинто… »
Председник у горњим недељицама: Интересује ме ваша и судбина Србије
Фото инстаграм будуцностсрбијеав Он је на свом инстаграм налогу написао: Интересује ме ваша судбина и судбина Србије, зато сам дошао да разговарамо и спреман сам поново да дођем. Објава коју дели Александар Вучић… »
Вучић обећао у горњим недељицама: Тражићу да Рио Тинто склони депонију и јаловиште, бићемо врло оштри и одлучни
Србија данас 04.12.2021
Вучић је обећао грађанима да ће разговарати и видети какве су уговорне обавезе према Рио Тинту. Председник Србије Александар Вучић рекао је мештанима села Јадарске долине да ће тражити да се депонија склони. - Сви сте ми говорили… »
С блокаде у Недељицама порука Вучићу: Будите међу народом, а не проданим душама
Н1 Инфо 04.12.2021
Магистрални пут Лозница-Ваљево блокирали су у Горњим Недељицама људи који се противе доласку Рио Тинта и експлоатацији литијума. У Горњим Недељицама је и председник Србије Александар Вучић, са којим се састао један број… »
Вучић у Горњим Недељицама поручио да је дошао да саслуша сваки проблем и примедбу
Бета 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић казао је данас у Горњим Недељицама, код Лознице, да је свестан колико проблема постоји у том крају, судећи по томе колики број људи присуствује његовој посети. Обраћајући се окупљеним… »
Грађани Недељице Вучићу: „Будите међу народом, а не међу проданим душама“
Нова 04.12.2021
Магистрални пут Лозница-Ваљево блокирали су у Горњим Недељицама људи који се противе доласку Рио Тинта и експлоатацији литијума. У Горњим Недељицама је и председник Србије Александар Вучић, са којим се састао један број… »
Желим да чујем ваше проблеме, сваку вашу бригу: Председник са народом у Горњим Недељицама (фото)
Фото: Инстаграм/АВучић . Желим да чујем ваше проблеме, сваку вашу бригу. Оно што је важно то је да разговарамо и покушамо да решавамо проблеме. Јасно ми је колика је ваша забринутост и зато хоћу да вас саслушам. Нећу да се… »
Вучић са мештанима у Горњим Недељицама: Нећу да вам држим говоре
Н1 Инфо 04.12.2021
Председник Александар Вучић рекао је данас мештанима у Горњим Недељицама да "неће да им држи говоре", већ да је дошао да их чује и саслуша. „Хвала вам што сте дошли. Ја нећу да вам држим говоре, дошао сам да вас чујем, да вас… »
Вучић у Горњим Недељицама: Дошао сам да решимо део проблема
Нова 04.12.2021
Председник Александар Вучић налази се у Горњим Недељицама где разговара са мештанима о свим проблемима. Вучић и мештани 18 села јадарског краја су потом у парохијском дому почели су разговор. Вучић је истакао да неће да се када… »
Величанствен поклон за председника: Вучићу свештенство уручило икону од владике Лаврентија (фото)
Фото: Принтсцреен/Пинк Председник је прво поздравио све грађане који су се окупли у црквеној порти и пожелео им срећан празник. Њему је свештенство уручило поклон од владике Лаврентија - дивну икону Пресвете Богородице… »
Горње Недељице „подељене“, Петковић каже – ко брани Јадар биће на блокади
Н1 Инфо 04.12.2021
Маријана Петковић из удружења "Не дамо Јадар" изјавила је за Н1 да су одбили сусрет са председником Вучићем, који је данас у посети Горњим Недељицама, јер су желели "присуство свих медија". Више десетина грађана Горњих… »
Вучиц́: Србију нец́е водити ни Рокфелер ни Манојловиц́
Спутник 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучиц́ обишао је данас пут који је изграђен код места Коренита, у срцу Јадра. Он је током обрац́ања новинарима одговорио и на претње Саве Манојловиц́а, који је тражио укидање вец́ потписаних… »
Мештани чекају Вучића: Све више људи у порти цркве у Горњим Недељицама
Фото: В. М. Председник је раније данас рекао да ће они отворено моћи да кажу све што их брине или тишти. Фото: Фото: В. М. ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ Главна тема разговора ће бити пројекат експлоатације јадарита. Подсећамо, председник… »
Вучић у Коренитој и Горњим Недељицама
Данас 04.12.2021
На инстаграм страници будуцностсрбијеав објављено је да је Александар Вучић председник Србије стигао у лозничка села Корениту и Горње Недељице око 13 сати. “За све оне који су бринули – стигли смо!? Сада остаје да цивилизовано… »
Србија на ногама, а Вучић се слика с јајима, пројом и шунком
Нова 04.12.2021
Председник Александар Вучић посетио је једну породицу у Горњим Недељицама, а све је то објављено на његовој званичној Инстаграм страници. На званичном инстаграм налогу председника Србије објављено је да Вучић посетио је… »
Вучић у долини Јадра: Мештани га срдачно дочекали, он поручио: "За оне који су бринули, нека знају да смо стигли"
Блиц 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на мосту на Сави код Шапца, на путу за Горње Недељице, где је разговарао са радницима, а потом и са мештанима села у долини Јадра. Он је овде посетио село Коренита, где је… »
Председник Вучић у срцу Јадра: Посетио Росиће из Горњих Недељица! За оне који су бринули да ли ћемо да стигнемо стигли смо…
Курир 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић, тренутно се налази у срцу Јадра, између места Коренита и Терзића, док је раније обишао радова на мосту на Сави, где је разговарао са радницима. Вучић посетио је и домаћинство Живадина и Даре… »
Хвала домаћину Живадину: Председник се огласио на Инстаграму након посете домаћинству Росић (фото)
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - Посета домаћинству Росић у Горњим Недељицама. Хвала домаћину Живадину и његовој породици на гостопримству. Посебно хвала Лази на дивном дочеку - све што радимо и градимо данас остављамо… »
Вучић посетио породицу росић: Срдачан дочек за председника у Горњим Недељицама (фото)
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - Срећан сам што Вас видим и много Вам је лепо овде. Хвала Вам на дочеку и гостопримству - истакао је Вучић. А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав)… »
Домаћин поручио Вучићу: Ми нисмо на улици, ми смо на њиви - ми радимо, као што и ви радите
Фото: Принтскрин ТВ Пинк - Ми нисмо на улици, ми смо на њиви. Ми радимо, као што и ви радите - рекао је домаћин председнику Вучићу. Фото: Фото: Принтскрин ТВ Пинк ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ Председник Александар Вучић посетио је кућу… »
Вучић: Понео сам и врећу за спавање, чекаћу их уколико нису одмах за разговор
Н1 Инфо 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је ненајављено данас градилиште моста на Сави код Шапца, за који је рекао да су, на његовом другом крају, "батинаши тукли људе пре седам дана". Вучић је у преносу уживо на телевизији… »
Вучић: Аутопут Рума-Шабац биће готов до половине 2023.
Дневник 04.12.2021
ШАБАЦ: Цео аутопут Рума-Шабац требало би да отворимо до половине 2023. године, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић приликом обиласка радова на мосту на Сави код Шапца. Вучић је рекао да је приметан невероватан… »
Вучић: Није наш посао да блокирамо, већ да градимо мостове
Вести онлине 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на мосту на Сави код Шапца. – Није наш посао да блокирамо, већ да градимо мостове! – написао је Вучић на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав уз фотографију са моста на Сави где… »
Вучић стигао у Јадар: Србију неће водити ни Рокфелер, ни Манојловић
Нова 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас пут који је изграђен код места Коренита, у срцу Јадра. „Коренита је кључно место. Она је место спајања, и раскрсница. За оне који су бринули да ли ћемо стићи, стигли смо. Сада… »
Вучиц́: Ауто-пут Рума–Шабац отварамо до половине 2023.
Спутник 04.12.2021
Цео ауто-пут Рума–Шабац требало би да отворимо до половине 2023. године, изјавио је данас председник Србије Александар Вучиц́ приликом обиласка радова на мосту на Сави код Шапца. Вучиц́ је рекао да је приметан невероватан… »
Вучић: Ђилас узео паре од Рио Тинта, а сад тражи од људи да иду на протесте
Нова 04.12.2021
Председник Србије, Александар Вучић кренуо је у Горње Недељице у Лозници. Том приликом је застао да обиђе радове на мосту на Сави. Вучић је током обиласка радова одговорао и на питања новинара о најављеним блокадама. „Ђилас… »
Вучић: Идем да решавам проблем у Горњим Недељицама
Данас 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је ненајављено данас градилиште моста на Сави код Шапца, за који је рекао да су, на његовом другом крају, „батинаши тукли људе пре седам дана“. Вучић је у преносу уживо на телевизији… »
Вучић: Није наш посао да блокирамо, већ да градимо мостове
Нова 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на мосту на Сави код Шапца. „Мислим да дивно изгледа. Невероватан напредак, били смо пре шест месеци, пре тога пре годину дана. Невероватан напредак, буквално. Ми ћемо ићи преко… »
Вучић у загрљају са становницима корените Председник поручио: За све оне који су бринули - стигли смо!
Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав - За све оне који су бринули - стигли смо! 💪 Сада остаје да цивилизовано разговарамо, а не језиком улице и насиља. Желимо да разговарамо са грађанима који мисле другачије. Улица никада неће… »
"НЕЋЕ Србију водити ни Рокфелер, ни Манојловић": Вучић одговорио на претње Саве Манојловића
Фото: Принтсцреен/Пинк Вучић је током обраћања новинарима одговорио и на претње Саве Манојловића, који је тражио укидање већ потписаних закона. - Он каже ако ја не укинем закон о референдуму, а мени не пада на памет да укидам… »
Вучић у коренити: Неће Србију водити ни Рокфелер, ни Манојловић
Фото: Принтсцреен/Пинк - Коренита је кључно место. Она је место спајања, и раскрсница. За оне који су бринули да ли ћемо стићи, стигли смо. Сада остаје да разговарамо са народом, о свим њиховим потребама, и о гасоводу - рекао… »
Вучић пред посету селу Горње Недељице: Причаћу са људима који су стварно забринути, иза којих не стоји политика (видео)
Фото: Принтсцреен/Пинк Вучић је подсетио да је два километра од тог места претучен багериста током насилног протеста такозваних еколошких активиста. Он је рекао и да ће селу Горње Недељице разговарати са мештанима, и да ће… »
Вучић поручио мештанима горњих недељица: Понео сам врећу за спавање, бићу вам на располагању колико год треба
Фото: Инстаграм Вучић каже да је понео чак и врећу за спавање и да ће бити на располагању мештанима колико год треба. - Ђилас узео паре од Рио Тинта, тих 700 и нешто хиљада евра. Ја нисам. И сада траже од људи да иду на… »
Председник о данашњим разговорима у Јадранском крају: "неће ме блокирати, понео сам врећу за спавање - остајем колико треба"…
Србија данас 04.12.2021
У току обиласка радова, Вучић је одговарао на питања новинара у вези са одласком на разговоре у Јадрански крај. Председник Александар Вучић тренутно обилази радове на на мосту на Сави. Како је претходно најављено, председник би… »
Александар Вучић данас разговара са грађанима о Рио Тинту
Глас Западне Србије 04.12.2021
Председник Александар Вучић најавио је недавно у обраћању да ће у наредних неколико дана боравити на подручју између Лознице и Крупња и са људима разговарати о евентуалној експлоатацији јадарита у том крају. Предсесник Србије… »
Државни медији „сазнају“: Вучић одбио хеликоптер, иде колима у Јадар
Нова 04.12.2021
Председник Србије Александар Вучић одбио је данас да иде хеликоптером у Горње Недељице, па ће тамо отићи аутомобилом иако је најављена блокада саобраћаја, преносе медији блиски актуелном режиму. Вучић наводно није желео да на… »
Вучић одбио хеликоптер: Председник Србије у Горње Недељице креће аутомобилом упркос блокади
Србија данас 04.12.2021
Председнику је сугерисано да у посету оде хеликоптером. Председник Србије Александар Вучић ићи ће данас у Лозницу аутомобилом, упркос најављеним блокадама које организују такозвани еколози уз помоћ појединих странака опозиције… »
Председник данас у горњим недељицама: Вучић иде да разговара о истраживањима Рио Тинта
Србија данас 04.12.2021
Председник данас у новој радној посети. Предсесник Републуке Србије Александар Вучић посетиће данас Горње Недељице, територију града Лознице, где ће од 15 сати разговарати са свим заинтересованим грађанима са подручја 12 села… »
Вести дана »
Србију погодила ноћас два земљотреса, епицентар код Бездана
Радио сто плус пре 45 минутајош 29 повезаних
Министар Старовић о СЕПА систему: "Трошкови су били превелико оптерећење, од данас све постаје лакше"
Телеграф пре 24 минутајош 25 повезаних
Трамп: Иран ће бити збрисан ако погоди америчке бродове; Техеран: Пројекат Слобода је пројекат ћорсокак
РТС пре 35 минутајош 23 повезане
Језива експлозија у фабрици ватромета, погинуло више од 20 особа: Ужас у Кини, председник затражио истрагу (Фото)
Мондо пре 54 минутајош 21 повезана