Povezane vesti
Dalila doživela nervni slom! Totalni kolaps na imanju, zadrugarka urlala i jecala, spomenuli joj oca, a ona napravila opšti…
Alo 04.12.2021
Haos između Dalile, Dejana i Cara ne jenjava nedeljama. Tokom nominacije Lepog Miće, Sale Luks je isprovocirao Dalilu Dragojević, pa je ona krenula da ga gađa jer joj je pomenio prodicu: - Šta ti znaš o mom ocu - upitala je Dalila. - Meni moj otac nikada… »
Osamio se, pa udarao u zid! Dejan Dragojević na ivici nervnog rastrojstva
Alo 04.12.2021
Zadrugar se bori sam sa sobom. Nakon haosa za crnim stolom kada je Sale Luks isprovocirao Dalilu Dragojević, a Dejan stao između njih dvoje kako bi smirio strasti, Dejan se osamio u dvorištu velelepnog imanja. Printscreen On je kleknuo i plakako sve… »
Postavio joj pitanje, a ona ostala bez reči! Dejan prošao pored Maje i kroz osmeh joj rekao ovo
Alo 04.12.2021
Prišao joj i obratio se sa osmehom. U ranim jutarnjim satima, Maja Marinković sedela je sama u svom krevetu zamišljena, a onda je prošao Dejan Dragojević i obratio joj se sa osmehom. Printscreen - Čekaš fajt? - nasmejao se Dejan u prolazu. Marinkovićeva… »
Vesti dana »

Uživo počela "Zadruga - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 16 minutajoš 4 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

"Imam njen snimak" Skandalozna učesnica Elite zapretila Mini Vrbaški: "Otkriću sve o njoj"
Alo pre 51 minutajoš 3 povezane