Povezane vesti

Meštanin Gornjih Nedeljica za N1: Najdraže mi je da vidim svog predsednika, sanjao sam ga pre sedam dana

Meštanin Gornjih Nedeljica za N1: Najdraže mi je da vidim svog predsednika, sanjao sam ga pre sedam dana

Večernje novosti 04.12.2021
Foto: TV N1 printskrin - Očekujem da dođe predsednik i da se pozdravim sa njim. Sanjao sam ga pre sedam dana i razmišljao sam da ga vidim i da se pozdravim sa njim. To mi je najdraže - da vidim svog predsednika u Gornjim Nedeljicama - rekao je meštanin… »
Velika bruka: Nekoliko hiljada ljudi sprečava normalan život dva miliona Beograđana (video)

Velika bruka: Nekoliko hiljada ljudi sprečava normalan život dva miliona Beograđana (video)

Foto: N1 printskrin Dakle, nekoliko hiljada ljudi sprečava normalan život dva miliona Beograđana. NEKOLIKO HILJADA LJUDI BLOKIRA 2 MILIONA BEOGRAĐANA! Reporter N1 ispred Sava Centra kaže da "nekoliko hiljada ljudi blokira auto-put". Dakle, nekoliko… »
Bog NAM JE DAO DA IMAMO TAKVOG PREDSEDNIKA: Đilasu i lažnim ekolozima pao mrak na oči - narodu drago što vidi Vučića

Bog NAM JE DAO DA IMAMO TAKVOG PREDSEDNIKA: Đilasu i lažnim ekolozima pao mrak na oči - narodu drago što vidi Vučića

Foto: Printscreen Predsednik Vučić obilazi narod u zapadnoj Srbiji, a jedan od domaćina mu je priliskom obilaska doviknuo: "Drago mi je da Vas vidim! Bog nam je dao da imamo takvog predsednika!" ĐILASU I FEJK EKOLOZIMA PAO MRAK NA OČI! Predsednik Vučić… »

Vesti dana »

Vremeplov: Rođen Paja Patak

Vremeplov: Rođen Paja Patak

RTV pre 5 satijoš 1 povezana
Vreme danas pretežno sunčano, toplo i sparno

Vreme danas pretežno sunčano, toplo i sparno

Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Telegraf pre 4 satijoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom