Povezane vesti

Ja muvam Dejana, a Anđela čezne Čaprićka oplela po Dalili, a za najvećeg licemera izabrala najbolju drugaricu!

Ja muvam Dejana, a Anđela čezne Čaprićka oplela po Dalili, a za najvećeg licemera izabrala najbolju drugaricu!

Alo 05.12.2021
Haos za crnim stolom! U toku je glasanje za najvećeg licmera, reč je dobila Sandra Čaprić. Foto: Youtube/Printscreen - Prvo ću navesti moju drugaricu Anđelu. Dalila me je napala da smo mi došli da damo onu stvar, a ona je dala stvar. Tako da ona je… »
To je stvar koja me je najviše u životu zabolela Maja zbog Janjuševog postupka ga izabrala za najvećeg licemera, pa napala…

To je stvar koja me je najviše u životu zabolela Maja zbog Janjuševog postupka ga izabrala za najvećeg licemera, pa napala…

Alo 05.12.2021
Maja ne krije koliko su je povredili Janjuševi postupci. U toku je glasanje za najlicemernijeg zadrugara, reč je dobila Milana Šarac. - Prva osoba Janjuš, druga osoba je Viki. Treća osoba je Stefan Mihić - rekla je Mima. PrintScreen YouTube/Zadruga… »
Popi*am se na tu kosmičku ljubav Mensur opleo po Dalili i Caru kao nikad do sad, Ajdarpašić sasuo im sve u lice!

Popi*am se na tu kosmičku ljubav Mensur opleo po Dalili i Caru kao nikad do sad, Ajdarpašić sasuo im sve u lice!

Alo 05.12.2021
Nije ih štedeo! U toku je glasanje za najvećeg licmera, Dejan Dragojević tražio je reč, kako bi demantovoa Irmu Sejranić. - Ono što je irma izgovorila za Dalilinu mamu, ja kao neko kome su ti ljudi govorili pet godina mogu da kažem da to nije… »
Rat između bivših ne jenjava Janjuš za Cara rekao da je najveći licemer, Maja skočila: Uplatio si mi 30.000 i ostavio kao…

Rat između bivših ne jenjava Janjuš za Cara rekao da je najveći licemer, Maja skočila: Uplatio si mi 30.000 i ostavio kao…

Alo 05.12.2021
Bivši ljubavnici opet zaratili. U toku je glasanje za najvećeg licmera, reč je dobio Petar Vasić. - Najlicemernije osobe su Filip Car, druga Dalila i treća Gruja - rekao je Vasić. PrintScreen YouTube/Zadruga Official Naredni je glasao Dino… »
Uleteli u žestoku raspravu Dejan opleo po Irmi, a Đedović po Dalili, Maji i Caru!

Uleteli u žestoku raspravu Dejan opleo po Irmi, a Đedović po Dalili, Maji i Caru!

Alo 05.12.2021
Ko je najveći licemer?! U toku je glasanje za najvećeg licemera, a prvi je dobio reč Dejan Dragojević. - Što se mene tiče najveći licemeri prema meni su Irma, Mima i Đole. Mima se igra sa Grujom, Đole mi dobacuje iz ćoška, provocira i te stvari… »
Karić napravio haos za crnim stolom Popljuvao Cara, Maju i Miljanu, pa uputio jasnu poruku budućem vođi!

Karić napravio haos za crnim stolom Popljuvao Cara, Maju i Miljanu, pa uputio jasnu poruku budućem vođi!

Alo 05.12.2021
Karić poludeo, pa osuo poljbu po ovim zadrugarima. U toku je glasanje za najvećeg licmera, reč je dobio Lepi Mića. - Dalila je bila jako licemerna i bezobrazna prem asvom mužu, slično je Car uradio Dalili. To su prva dva mesta koja su jako… »

Vesti dana »