Povezane vesti
Ana Ivanović ispratila nemicu u penziju: Draga Angela, bilo nam je zadovoljstvo (foto)
Večernje novosti 06.12.2021
Tviter printskrin Bastijan Švajnštajger i naša bivša teniserka Ana Ivanović objavili su fotografiju na Instagramu, koja je nastala tokom susreta sa Angelom Merkel u januaru 2019.godine. - Draga Angela, zadovoljstvo je bilo za moju ženu i mene da Vas… »
Bastijan, Ana i Angela Merkel!
Sportske.net 06.12.2021
Doskorašnja nemačka kancelarka Angela Merkel otišla je u penziju, a čestitke na ostvarenoj penziji stigle su i od Bastijana Švajnštajgera i njegove supruge Ane. "Draga Angela, zadovoljstvo je bilo za moju ženu i mene da Vas posetimo u januaru 2019… »
Vesti dana »

Leto se ipak vraća: U Srbiji se od ovog datuma očekuju 30+ temperature (GRAFIKON)
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

Intenzivan vikend za kragujevačku Hitnu pomoć: Najčešći problemi visok pritisak i temperature
iKragujevac pre 24 minutajoš 12 povezanih

Pomoćnik ministra odbrane: Srbija prva u regionu po naoružanju, biće 6.000 vojnika na paradi
Beta pre 14 minutajoš 9 povezanih

"Građani će moći prvi put po povlašćenim uslovima da uzmu kredit!" Ekonomista objasnio ko sve može podneti zahtev po novim, nižim kamatnim stopama
Kurir pre 19 minutajoš 11 povezanih

Jak zemljotres pogodio Grčku: Potres od 4,1 stepena po Rihteru, evo gde je bio epicentar
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih