Povezane vesti
Superkompjuter pomera granice: Stručnjak objasnio kako će veštačka inteligencija uticati na kvalitet života u Srbiji
Večernje novosti 06.12.2021
Foto: Novosti - Dobar dan, ja sam Kit Strajter iz kompanije NVIDIA. Počastvovan sam što mogu da se obratim predsedniku Vučiću i premijerki Ani Brnabić. Ovim se još jednom putem video-poziva javljam državnom Data centru. Moja prethodna virtuelna… »
Potpredsednik NVIDIA o koristima superkompjutera Strajer: Može da osnaži srpske institucije i kompanije, da pomera granice…
Kurir 06.12.2021
Kit Strajer, potpredsednik kompanije NVIDIA, podsećajući da je njegova prethodna poseta Srbiji bila 20. aprila 2020. kada je potpisan inicijalni sporazum, poručuje da je, zahvaljujući saradnicima u Atosu, prvi srpski nacionalni superkompjuter stavljen… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Petković nakon sastanka u Briselu: Otklonjena prepreka za Deklaraciju o nestalima, važna je ZSO i deeskalacija na Kosovu
NIN pre 38 minutajoš 10 povezanih
Fenomenalna partija Vašingtona: Amerikanac pokazao zbog čega je Žoc insistirao na njegovom dolasku u Partizan! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU, saslušanja planirana za 9. i 10. januar
RTV pre 9 minutajoš 8 povezanih